Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima bier cafe.”
Beoordeling van Cafe de Brasserie

Cafe de Brasserie
Geclassificeerd als nr. 16 van 89 Restaurants in Emmen
Gegevens restaurant
1 oktober 2020 beoordeeld

Hier hebben wij toch 3 dagen vertoefd niet alleen om te eten maar ook om van de uitgebreide bierkaart te genieten. Zij hebben ook vele bieren op de tap. Kwa eten ook echt een aanrader daar. Vriendelijk attent personeel.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Peter D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (77)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 77 beoordelingen

15 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitgebreide kaart, vriendelijke en vlotte bediening, goede sfeer. Top. Niets meer over te zeggen, maar 100 tekens he....

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank rleegwater
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2020 beoordeeld

We hebben hier heerlijk gezeten en een paar fijne biertjes gehad. Lekker bittergarnituurtje erbij. Mooie locatie die al 30 jaar bestaat.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank 677ronaldo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Café de Brasserie is een gezellig ingericht café waar je vooral terecht kunt voor de enorme keuze aan speciale bieren. Alleen al een tien tot twaalftal Tripels.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank 776hansv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2019 beoordeeld

Even hier geweest om een broodje te eten en wat koffie te drinken.. je zat er prima. Goede vlotte bediening en niet duur.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Jan Jaap en Mar... S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe de Brasserie bekeken, bekeken ook

 

In Cafe de Brasserie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.