Vandaag geopend: 10:00 - 17:00
e-speurtocht Assen: Verken de stad in je eigen tempo
Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken

Manieren om Drents Museum te ontdekken
Beoordeeld op 23 juli 2020

Vakantie in Drenthe, betekend dat een bezoek aan het Drentse museum beslist moet worden aangedaan, een schat aan een collectie van de provincie.

Beoordeeld op 16 juli 2020 via mobiele applicatie

Mooi museum met een diversiteit aan tentoonstellingen. Wegens verbouwingen was een deel van het museum dicht tijdens ons bezoek maar er was meer dan genoeg te zien en we kwamen eigenlijk nog tijd te kort. Ook nog aan mooie lezing (gratis) kunnen bij wonen over de Barbizon van het Noorden tentoonstelling.

Beoordeeld op 16 juli 2020 via mobiele applicatie

Het was een verrassend groot museum. Met diverse tentoonstellingen. De interactieve over energie is leuk, maar voor onze zoon van zeven duurde het net even te lang. Het grote poppenhuis was ook leuk en allerlei schilderijen over Drenthe. Kortom, mooi vermaak als het regent

Beoordeeld op 7 juli 2020

Heel divers museum. Tijdens ons bezoek hebben we oa de Barbizon tentoonstelling gezien. Mooi ruim opgezet met heel veel verschillende werken. In het poppenhuis waan je je in de wereld van de 18e eeuw, leuk gedaan. Tip: koffie met een overheerlijke chocolade bol (gevuld met iets van hazelnoot en merinque) van een lokale bakker uit Assen in het museum café. Parkeren (niet duur) trouwens in de garage om de hoek!

Datum van activiteit: juni 2020
Beoordeeld op 6 juli 2020 via mobiele applicatie

Op een regenachtige zondag hier geweest met 2 kinderen van 7 en 3 jaar. Een leuk gevarieerd museum, met schilderkunst en leuke activiteiten voor kinderen. Was wel een deel dicht vanwege een verbouwing.