Volledig restitueerbaar voor 23-09-23
NovotelUS$ 244
Expedia.comUS$ 240
ZenHotels.comUS$ 252
Beoordeeld op 18 augustus 2020

Leuk hotel, schone en comfortabele kamers en bijzonder vriendelijk personeel. Ze doen hun uiterste best om het de gasten naar de zin te maken. Op een ochtend kregen we de tip om naar het Lido di Lugano te gaan, we werden geholpen met de boekingen en mochten 4 stapjes van het hotel lenen... ontzettend leuk. Een bijzonder compliment voor Roberto die voor ons een perfecte gastheer was.

Datum van verblijf: augustus 2020
Christian Schreiner, Geschäftsführer van Novotel Lugano Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2020

Dear flyingchef,

we very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel Paradiso.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback, specially from a Capt. will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again dear flyinchef for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Best regards
Christian S.

Beoordeeld op 6 augustus 2019 via mobiele applicatie

Het hotel is in Lugano Paradiso gelegen, toch zeker 20 minuten lopen van het centrum. Het zit in een complex waar ook de goedkopere versies van deze groep als Ibiss en Budget zitten. De parkeergarage is gezamenlijk. Kamers zijn kil modern. Wel goed uitgerust. De nachtelijk was ontvangst erg onpersoonlijk. Vermoedelijk een nachtportier, dit heb ik beter meegemaakt. Het ontbijt was goed en uitgebreid. Het hotel beschikt over een zwembad op de binnenplaats. Ik betwijfel of de gehele dag zon aanwezig is. Kortom prima hotel voor een tussenstop, waarbij ik de prijs kwaliteit verhouding aan de hoge kant vind.

Datum van verblijf: augustus 2019
Direzione001, Management van Novotel Lugano Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2019

Dear JanANM,
thank for the time you take to write a review for our hotel. We are glad that you enjoyed the rooms, the breakfast and of course that you recommend us. Referent to the welcome please apologies the faux pas.
Thank you again for your review and we hope to have the great pleasure in welcoming you again for one of your next overnight - stop to South and North!
We wish you a great Summertime
Cari Saluti
Christian S. & Night Audit.

Beoordeeld op 11 augustus 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel zou prima de standaard kunnen zijn voor alle Novotel vestigingen. Super vriendelijk personeel, prima faciliteiten, zwembad op het binnenplein, snelle check-in/out, moderne inrichting en schoon. Enige mindere punten zouden zijn de beperkte keuze op de menukaart in het restaurant en de ‘krappe’ kamers (we waren met 2 volw. en 2 kinderen op uitklap bedden). Als we nogmaals richting Italie e.d. rijden zouden we zo weer hier boeken.

Datum van verblijf: augustus 2018
Christian S, General Manager van Novotel Lugano Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2018

Dear guest mijoluma,

thank you for booking our hotel and glad to read your nice review about your stay with us.

We hope to welcome you again for one of your next "tussenstop" at Paradiso Lugano and wish you some great Holiday's!

Kind regards
Christian S.

Beoordeeld op 20 januari 2018

Op weg naar Toscane hebben we overnacht in dit hotel . Prima ontvangst, dito kamer en uitstekende bedden. prima hotel met ontbijt . Minpunt is het ontbreken van een oplaadpunt in de P - garage, terwijl men bij de receptie aangeeft dat hij er wel zit . Na lang zoeken zegt men dan dat ergens buiten moet opladen. Dus iets wat makkelijk is gaat flink fout . Onbegrijpelijk van Accor hotels dat anno 2017 geen oplaadpunt aanwezig is voor je auto .

Datum van verblijf: september 2017
Novotel_Lugano, Leiter Front Office van Novotel Lugano Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2018

Dear Mr. Johan B.

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel Lugano Paradiso.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Please kindly note that if you have an electric car is possibile to recharge it in our parking space ( we do not have a recharging station but there are electric plugs, where already many guests recharged theirs cars). Just 50 meters outside the hotel in Via Geretta, there are also 2 public parking spaces with the recharging stations.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,

Felice C.
Front Office Manager

Beoordeeld op 9 september 2017

Datum van verblijf: september 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met Novotel Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Christian S, General Manager van Novotel Lugano Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2017

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.