Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.comUS$ 164
PricelineUS$ 163
eDreamsUS$ 163
Trip.comUS$ 163
Destinia.comUS$ 187
Agoda.comUS$ 164
alle 12 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (651)
Beoordelingen filteren
651 resultaten
Waardering van reizigers
170
313
125
29
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
170
313
125
29
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 651 beoordelingen
Beoordeeld op 17 augustus 2016 via mobiele applicatie

We verbleven 1 nacht in dit hotel als tussenstop voor de lange terugreis uit Italië en om de stad Lugano te bezoeken. De stad is via een mooie wandeling langs het meer in ongeveer 20 minuten te bereiken. De kamers in het hotel zijn comfortabel zonder veel luxe. We hebben er prima geslapen. Auto hebben we in de parkeergarage gezet (20 CHF) en mocht daar tot 16 uur de volgende dag blijven staan. Een minpunt van het hotel vind ik de liften. We hebben zeker 10 minuten op een lift staan wachten (de lift ging 2x open maar was al volledig vol) waarna we net als enkele andere gasten met onze zware koffers via de trap naar beneden zijn gelopen. Daar aangekomen was het onduidelijk hoe we naar de parkeergarage konden lopen. Ik ben daarom buitenom gelopen. De prijs-kwaliteitverhouding (ruim 130 euro voor 1 overnachting zonder ontbijt en parkeerplaats) vind ik zelfs voor Zwitserse begrippen te hoog.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 76frankv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eva A, Assistant Manager van Ibis Lugano Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2016
Google-vertaling

Dear Frank,
Thank you for taking the time to share your overall impressions on tripadvisor.com.
We are delighted to hear your have appreciated the location and the comfort of our rooms.
We are sorry for any inconvenience you have encountered with our lifts. Nevertheless, we hope you have a pleasant stay with us.
It is our hope to have the opportunity to welcome back in Lugano Paradiso
Yours Sincerely,
Eva Amat – Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2015

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Eva A, Assistant Manager van Ibis Lugano Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2015
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 9 juli 2015 via mobiele applicatie

Wij waren op doortocht naar Zuid-Italië, dus zochten we een kamer om te slapen en weg. We kregen een ruime en propere kamer, maar 145 euro voor een kamer voor 2 volwassenen met een kind van 6 jaar is een te hoge prijs. Het ontbijt en de parking waren in deze prijs niet inbegrepen.

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank jpvb8800
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eva A, Assistant Manager van Ibis Lugano Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for taking the time to write the review on tripadvisor.
We are sorry to hear that our prices did not totally meet your expectations.
Nevertheless, we hope you had a pleasant stay.
Best Regards from Lugano. Eva Amat

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2012

Aanvankelijk was het hotel zeer slecht vindbaar, zowel op internet als in het stadje zelf.

Wij sliepen in het Ibis budget hotel, dat in hetzelfde gebouw gevestigd is als Ibis 'premium' en Novotel: 1 gebouw, 3 entrees, 3 recepties, 1 trappenhuis 1 gang. Een mooi concept waarover slecht gecommuniceerd wordt. Dit werkte aanvankelijk verwarrend.

Het hotel is pas nieuw gebouwd en dit was te zien: alles zag er strak uit. Het budget hotel kwam overeen met onze verwachtingen: sober maar toch zeer schoon en netjes. Klimaatbeheersing werkte in tegenstelling tot veel andere hotels prima. Minpuntje waren de bedden: deze waren te hard.

Kortom een prima hotel voor een doorreis (dicht bij de snelweg) waarbij een bezoek aan het centrum van Lugano en het meer absoluut een aanrader is. (op een kwartier lopen)

Datum van verblijf: augustus 2012
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Argos_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2012

Datum van verblijf: augustus 2012
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken