Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 521
US$ 377
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hauser Hotel St. Moritz(St. Moritz)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 258
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Nolda(St. Moritz)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 176
US$ 172
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Laudinella(St. Moritz)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 296
US$ 218
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Suvretta House(St. Moritz)
Gratis annuleren tot 25/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 431
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 300
US$ 202
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 22% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 22% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 260 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Soldanella(St. Moritz)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 188
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 22/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 602
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Steffani(St. Moritz)(Heel veel waar voor je geld!)
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (379)
Beoordelingen filteren
379 resultaten
Waardering van reizigers
227
100
28
16
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
227
100
28
16
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
134 - 139 van 379 beoordelingen
20 juli 2014 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: juli 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelWaldhaus7500, Manager van Hotel Waldhaus Am See, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2014
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juni 2014 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: juni 2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelWaldhaus7500, Manager van Hotel Waldhaus Am See, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 juni 2014
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2014 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: mei 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelWaldhaus7500, Manager van Hotel Waldhaus Am See, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2014
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2014 beoordeeld
Google-vertaling

Kamertip: I would highly suggest requesting Room 303, as it was elevated enough to have a birds' eye view of the lake and the mountains, yet allowed for some degree of privacy.
  • Verbleef: juni 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelWaldhaus7500, Manager van Hotel Waldhaus Am See, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2014
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2014 beoordeeld
Google-vertaling

Kamertip: Pay extra for the lake view, it will blow your socks off every hour when the light changes. And don't forget to walk all around the lake, it only takes and hour and it's flat, well worth the photos.
  • Verbleef: mei 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelWaldhaus7500, Manager van Hotel Waldhaus Am See, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 mei 2014
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken