Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 11:00 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Unieke overtocht

Zonder meer een unieke ervaring! Met de stroom mee glij je naar de overkant en hebt daarbij een ... meer lezen

5 dagen geleden beoordeeld
Joossie123
,
Ouagadougou, Burkina Faso
Schipper mag ik over varen

Leuk boottochtje. Niet in combi met Basel karte. Overtocht kost ongeveer 1 euro 50. Mooi zicht op ... meer lezen

Beoordeeld op 23 oktober 2018
Irene K
Lees alle 1.176 beoordelingen
  
vertaald door Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Bazel
vanaf US$ 15,39
Meer info
vanaf US$ 20,52
Meer info
vanaf US$ 24,63
Meer info
Beoordelingen (1.176)
Beoordelingen filteren
1.176 resultaten
Waardering van reizigers
845
293
35
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
845
293
35
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 1.176 beoordelingen
Beoordeeld op 14 maart 2017 via mobiele applicatie

Voor het geval dat je geen zin meer hebt om te lopen dan neem je de Fähre en je voelt je in een andere wereld. Het gaat langzaam, zonder motor sukkel je naar de overkant voor bijna niets.

Datum van activiteit: maart 2017
Bedank onderweg1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2016

Je zou denken dat is alleen voor senioren, maar echt dit is voor elke leeftijdsgroepen bijzondere belevenis. Wij kozen voor "Schleusenfahrten" :tochten van Basel naar Rheinfelden. Tijdens deze tocht passeert de boot twee sluizen. U komt langs het centrum van Basel, industrie, landbouwgebieden en een paar dorpen. Een retour reis duurt ongeveer 7 uur. Denk nou niet "dat is te lang" nee het is genieten.

Datum van activiteit: september 2016
1  Bedank PimmaS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2016

Heerlijk varen van de ene Rheinoever naar de andere, op een leuke platte boot, die via een stalen kabel verbonden is met een kabel van oever naar oever. Vanaf het water een heel mooi gezicht op Basel. Maar ook vanaf de oever is het leuk om te kijken naar een van de drie veerbootjes.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank deblauwekip
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2016

Absolute aanrader.
Een moment van rust, gecombineerd met het mooiste uitzicht op Basel vanaf de Rijn vanuit alle hoeken.
Voor geocachers, GCG95Z is hier vlakbij. Zeker een bezoekje waard.
En voor je het weet, sta je aan de overkant...
Je had natuurlijk kunnen lopen. Maar dit is sneller en leuker.
Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Datum van activiteit: december 2015
Bedank 775joostk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2015

De ongemotoriseerde boten gaan naar de overkant met behulp van de stroming en een staalkabel. Leuke manier om naar de overkant te gaan en heel goed betaalbaar.

Datum van activiteit: februari 2015
Bedank Noise247
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken