Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 176
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Borgo Dei Conti Resort(Boschetto Vecchio)
US$ 380
US$ 343
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Fortuna(Perugia)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 88
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Sina Brufani(Perugia)
US$ 216
US$ 182
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 177
US$ 172
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 215 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 137
US$ 127
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Il Castellaro Country House(Ponte Pattoli)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 70
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 89
US$ 87
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Perusia(Perugia)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 350
US$ 85
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Alla Posta dei Donini(San Martino in Campo)
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.455)
Beoordelingen filteren
1.455 resultaten
Waardering van reizigers
554
631
199
56
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
554
631
199
56
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.455 beoordelingen
26 augustus 2016 beoordeeld

Hotel is wat ver van de binnenstad maar je kan er met de minimetro wel snel zijn. In augustus is de minimetro vaak in onderhoud, dan moet je een eind omhoog lopen. Fijn zwembad en goed ontbijt. Een aanrader.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AnjauitDronten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ServizioClientiApice, Direttore van Hotel Gio' Wine e Jazz Area, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you AnjauitDronten to recommend our hotel! We hope you will come back to visit us!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 maart 2016 beoordeeld

Goed (groot) hotel. We hadden een kamer in de wijn area, net gerenoveerd. Erg grote kamer en badkamer met enorm balkon. Leuk gedaan met wijnthema. Zwembad op het dak van het jazz-gedeelte. Zwembad is niet groot, maar prima om even te ontspannen. Ontbijt (zeker voor Italiaanse begrippen) erg goed en vers. Gratis ruime parkeergelegenheid.

Op loopafstand naar het centrum. Eerste gedeelte erg stijl, daarna kun je de roltrappen nemen verder omhoog, om daarna weer een stijl stuk te klimmen. Geen probleem als je goed ter been bent. Perugia is absoluut een aanrader, en dit hotel ook.

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank r_ruud
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ServizioClientiApice, Direttore van Hotel Gio' Wine e Jazz Area, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 april 2016
Google-vertaling

Dear r_uud,
thank you for your review!
It was nice reading that your stay was good.
Hope to meet you again in Perugia soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2015 beoordeeld

Een zeer aangenaam hotel, goed gelegen, goede gratis parking. Zeer goed restaurant, de maître heeft aandacht voor zijn gasten en geeft goede raad bij de wijnkeuze. Lekker gegeten, ook zeer goed ontbijt. En zeer lekkere koffie Caffè Vergnano!!

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank G_en_N_2500
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ServizioClientiApice, Direttore van Hotel Gio' Wine e Jazz Area, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 september 2015
Google-vertaling

Thank you G_en_N_25 for your "tasty" review: it just seems you can smell Vergnano coffee from it :)
see you soon in Perugia!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2015 beoordeeld

het totaalplaatje was 'super', mooi en origineel ingericht volledig rond thema Wine & Jazz, tot in details (nachtkastjes,nachtlampen, stoelen) en een superlekker heel uitgebreid ontbijtbuffet, een echte aanrader

  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank ritajonckers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ServizioClientiApice, Direttore van Hotel Gio' Wine e Jazz Area, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 augustus 2015
Google-vertaling

Thank you Ritajonck for your review.
Looking forward to meeting you soon again in Perugia!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2014 beoordeeld

Een goed hotel wat vier sterren waardig is. Kamers zijn netjes verzorgd.en voorzien van airco
Wel weinig activiteiten in het hotel in de vakantieperiode.
Goed hotel om 1 of 2 nachten te verblijven.

Het centrum van Perugia ligt op loopafstand, echter wel een hele klim.
Het is makkelijk de auto te nemen naar een van de parkeerplaatsen aan de rand van de stad en vandaar met de roltrappen naar centrrumniveau.

Zwembad op het dak zag er goed uit.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank WimGlaap
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ServizioClientiApice, Direttore van Hotel Gio' Wine e Jazz Area, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2014
Google-vertaling

Thank you for your review!
Have a nice day and see you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken