Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Schitterend gelegen agriturismo”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Agriturismo Ampugnano

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Boerderij -
5 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Gubbio, Province of Perugia, Umbrië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Zweeds
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Eerst Zweeds
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Marc C
Tessenderlo, Limburg, Belgium
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Schitterend gelegen agriturismo”
Beoordeeld op 6 augustus 2015 voor een verblijf in juli 2015

Prachtig gelegen agriturismo met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Bij aankomst een goed gevulde ontbijt mand en een lekkere zelfgebakken taart. Mooi en proper zwembad. Goede locatie voor uitstapjes.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: onthaal en de gastvrijheid
Minpunten: geen airco
Reisgroep: Tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Toby M
Sydney, Australië
Niveau 3 bijdrager
23 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 28 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 mei 2014 voor een verblijf in april 2014
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Our hosts
Minpunten: Lack of an electric jug
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
soniascot ...
Magenta, Italië
1 beoordeling
2 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 okt 2018
Sonia Sonia e il caro Francesco, siete entrati qui in Agriturismo come meteore e siete scappati via rapidissimi ma avete lasciato un bellissimo ricordo in noi e anche qui, con questa curiosa recensione.
Spero che ci si possa rivedere per conoscerci meglio.
Grazie della vostra recensione; leggerla è stato un vero piacere.
Un abbraccio da parte mia e di Alessandra.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sandra C
Fucecchio, Tuscany, Italy
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
2 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katarina ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 17 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 aug 2018
Tack för den trevliga recensionen Katarina,
Jag använder den automatiska översättaren och jag hoppas att du kan förstå något om vad jag skriver. Det var ett nöje att träffa dig och det är alltid trevligt och intressant att träffa människor från andra länder med olika traditioner och kulturer. Vi hoppas att vi ses snart igen.
En kram Alessandra och Silvio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caterina ...
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 16 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 apr 2018
Cari Caterina e Daniele,
grazie della vostra recensione e delle belle parole.
Siamo sempre onorati e felici nel constatare la soddisfazione dei nostri clienti. Ancor più felice sono stato nel verificare che anche dopo qualche anno di inattivita come fotografo pubblicitario sia riuscito a scattare una bella foto con una simpatica Polaroid e di avervi soddisfatto in pieno. Spero davvero di rivedervi presto.
Un abbraccio da parte di mia moglie Alessandra e mia.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MariaTere ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 okt 2017
Care ragazze Teresa e Franca,
per noi è stata una piacevole sorpresa vedervi qui nonostante ci fossero stati dei problemi di salute; avete una bella fibbra, complimenti. Grazie della vostra bella recensione. Per noi è sempre una soddisfazione verificare che i nostri clienti si siano trovati bene qui da noi. Grazie ancora e speriamo di rivedervi qui in perfetta forma. Un abbraccio.
Alessandra e Silvio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen