Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.639)
Beoordelingen filteren
1.639 resultaten
Waardering van reizigers
1.054
449
96
21
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.054
449
96
21
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.639 beoordelingen
Beoordeeld op 1 mei 2016 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel. Ideale combi van auto parkeren en direct in het centrum van Siena zijn.
Uitzicht achterzijde over Toscaanse heuvels is prachtig. Aan voorzijde is de basiliek te zien. Extra pluspunt is mooie tuin met terras, waardoor je met een drankje midden in de stad toch heel rustig de ondergaande zon kunt ervaren.
Heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel.
Historie van het gebouw is met respect bewaard.
Echt aan te bevelen.

Verbleef: april 2016, reisde met familie
Bedank M. O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2015

Palazzo Ravizza is een droom hotel: door een bescheiden, nauwelijks gemarkeerde ingang stapt je een heus paleis in, terug in de Middeleeuwen (zonder je hedendaagse comfort te moeten inleveren). Het uitzicht vanuit de tuin/terras over de Toscaanse heuvels is wijds en spectaculair, terwijl de Piazza Del Campo op 5 min loopafstand ligt. Het hartelijke personeel omringt je geruisloos met zorg: moet je 's ochtends al voor het (heerlijke) ontbijt op pad? Geen probleem, we zetten het gewoon wat eerder voor u klaar. Wat een parel.

Kamertip: kamers aan de achterkant hebben schitterend uitzicht
  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank mariehW1930RU
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2015

Het Palazzo Ravizza is een uitstekend hotel in het oude centrum van Siena. Het oude gebouw zorgt voor veel sfeer in dit hotel en vooral het ontbijt wat geserveerd wordt in de tuin met een prachtig gezicht over Toscane is uniek.
De kamers zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. De prijs kwaliteits verhouding is erg goed.

Kamertip: hoe hoger hoe mooier het uitzicht vanuit de kamer
  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jan L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2015 via mobiele applicatie

Wat een mooie plek. We verbleven in de torenkamer (50) wat een fantastisch uitzicht over het mooie Toscaanse landschap. Een zeer mooie kamer net binnen de stadsmuren waardoor alles binnen Siena binnen loopafstand is maar je wel het prachtige uitzicht hebt over Toscane. Vriendelijk personeel en goed ontbijt. Een aanrader voor een bezoek aan deze prachtige stad!

Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
Bedank PataGony
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 19 september 2011

Inchecken, eigen parkeerplaats binnen stadsmuren, uitzicht vanaf het terras, de sfeer in de tuinen en de nabijheid van het Campo zijn allemaal redenen waarom dit hotel uitmuntende cijfers verdient.
Als ze nu eens een barservice na 22.00 uur hadden.
Dit is een mooie plaats om terug te komen na een avondmaaltijd in Siena, in staat om buiten in de avondwarmte te kijken naar de lichtjes op het platteland en de sterren aan de hemel, twinkelende lichtjes in de verte en nog een laatste aperitief te nemen vóór bed.
Het zou ongetwijfeld een aangename wandeling terug uit het centrum afronden.
De man aan de nachtreceptie was erg behulpzaam en aarzelde niet om ons zelf een te geven, maar de dame de volgende nacht zei "het spijt me maar de bar is gesloten." We vonden het een beetje vroeg om 21.45 uur met name omdat we terugkwamen om te genieten van de sfeer die het hotel biedt.
Na wat verbaasd naar haar te kijken stemde ze schoorvoetend in maar we moesten wachten tot ze de tijd had.
Het is een mooi hotel zodat ik zeker weet dat andere gasten ook graag deze faciliteit zouden verwelkomen.
Het enige echte nadeel is dat de airco in de kamer erg luidruchtig was en zijn werk niet heel goed leek te doen.
Algemeen zouden we zeker teruggaan (en misschien ook onze eigen wijn meebrengen op het terras 's nachts)!

2  Bedank York_UKRob
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken