Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig uitzicht, mooie omgeving en een geweldig ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Garden view of house and apt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Garden view of house and apt
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Garden view of house and apt
Aerial View of La Fonte
Swimming pool
Terrace of apartment
Garden La Fonte
View from apartment
View from apartment
Cypress avenue in front of villa
Villa La Fonte
Plan of apartment Rosmarino
Bathroom / bedroom 1
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
San Gimignano, Toscane

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Craig M
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 8 september 2018 voor een verblijf in mei 2018
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Google Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
13 sep 2018
Thank you so very much for your kind review Craig and Cheryl. You were wonderful guests and it was a pleasure to have you stay at our villa.
We try to stay in touch with our guests and I forgot to ask you for your e mail. Would you mind sending it to me.
Many good wishes from La Fonte and I hope we will have the pleasure of having you stay with us again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
colywolly
Brighton, Verenigd Koninkrijk
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 25 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Google Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
26 jun 2018
Thank you so much for taking the trouble to write a review Colin and Marilyn, it was very kind of you.
We are very much looking forward to welcoming you back to La Fonte.
Tante belle cose.
Maria
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kelly M
Melbourne, Australië
Niveau 4 bijdrager
37 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 31 mei 2015 voor een verblijf in mei 2015
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: The gardens
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com.au. De oorspronkelijke versie bekijken
Barbara W
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 26 september 2014 voor een verblijf in augustus 2014
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Warmth, hospitality and the feeling of home.
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
DavidVR84
Glenorie, Australië
Niveau 6 bijdrager
309 beoordelingen
58 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 117 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 september 2014 voor een verblijf in september 2014
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Location and views
Minpunten: Wifi access was non existant
Reisgroep: Young Children
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com.au. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
8 okt 2014
Thank you for staying at La Fonte and for taking the trouble to send this review of our apartment Rosmarino.
We go to enormous trouble to try and make sure the apartments are absolutely clean for each guest and it is very unfortunate that you found a dirty plate. To give us time to clean thoroughly and do any repairs needed to the apartments, we ask guests not to arrive before 5 p.m. As you asked if you could come early and arrived at 2 p.m. - you have small children and I quite understand the need to get to your destination as quickly as possibile - it meant that the time we have to check all crockery, glassware, cutlary etc was limited and our usualy check was not possible.
Re the toaster - I did explain that we have a sandwich toaster - by definition a toaster - as in the past guests have thrown the elctrics by putting knives into the toasters to get bread that is stuck out or they put pizzas into the toaster so that the fat drips into the toaster and is a fire hazard-
I am sorry you had problems with the wifi. All our other guests have not had any problems. The house is very old and the walls are thick. Perhaps you were sitting at the far end of the apartment where because of the very thick walls, you did not recieve a good signal.
We charge for electricity - clearly stated on all our advertising - as we pay the obligatory bed tax for our guests and charge for electricity so that they have some autonomy over what they pay for. The cost of electricity is usally less than the total we pay for the bed tax.
I hope this response is helpful and perhaps we will have the pleasure of seeing you and your family again.

Best wishes from La Fonte, San Gimignano
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FL, USA
Beoordeeld op 14 november 2013 voor een verblijf in oktober 2013
Google Vertalen naar het Nederlands

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Inchecken/receptie Service
Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Aanbevolen voor:
Stelletjes
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Brussels
Beoordeeld op 24 april 2013 voor een verblijf in juli 2012
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Zou ik deze vakantiewoning aan mijn beste vriend(in) aanbevelen?  
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen