Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.977)
Beoordelingen filteren
2.977 resultaten
Waardering van reizigers
1.528
1.076
253
84
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.528
1.076
253
84
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 2.977 beoordelingen
15 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen week verbleven mijn vrienden en ik in dit hotel. De kamers zijn mooi ingericht en erg schoon. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en het ontbijt is heerlijk! Het enige minpunt is dat er geen zwembad aanwezig is en het hotel nogal afgelegen ligt. Maar verder is het een heel goed hotel en raar ik dit hotel zeker aan.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Mandy R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2017 beoordeeld

Mooie kamers en vriendelijke service. Mooi ingericht en heel proper. Op wandel afstand van het centrum en bezienswaardigheden van de stad. Super vriendelijk aan de receptie en ook Engels sprekende receptionisten.

Verbleef: mei 2017, reisde met vrienden
1  Bedank Stay382036
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alessandro B, Director of Sales van Hotel San Ranieri, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2017
Google-vertaling

Dear marie-Thérèse,

Thanks for appreciating everything of our Hotel.

We hope you’ll come for a second stay to enjoy the delicacies of our Restaurant Squisitia

Best Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Schone kamers, goede bedden en prettige service. Het hotel ligt ook lekker dichtbij het vliegveld van Pisa.
Bij het hotel kan gratis geparkeerd worden.

Ook uitstekend ontbijtbuffet en het restaurant bij het hotel is ook zeker een aanrader.

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
1  Bedank nlsbstn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Knap hotel, modern. Hip ingerichte kamers, mooie aankleding en proper. Redelijk luxueus. Mooie prijs kwaliteit verhouding.
Kort bij het centrum van Pisa. Ondergrondse afgesloten parking, perfekt om onze motos te parkeren. Super lekker en uitgebreid ontbijt. Vriendelijke bediening in het hotel, zowel aan receptie als in restaurant.

Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
1  Bedank alain v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel kan ik iedereen aanraden. Prettige omgeving en voldoende parkeergelegenheid. Uitstekende kamers en personeel. Tip: wave bar in het hotel is zeer goed. Ontbijt is zeer uitgebreid en top. Ligt buiten het centrum maar goed bereikbaar per auto.

Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
Bedank Gérard A K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken