Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super goed hotel”
Beoordeling van Hotel San Ranieri

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Hotel San Ranieri
Beoordeeld als nr. 1 van 68 hotels in Pisa
Certificaat van uitmuntendheid
17 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

5 nachten geslapen, heerlijk matras en mooie kamers. Medewerkers heel behulpzaam en heerlijk uitgebreid ontbijt! Echt top! Ook makkelijk te bereiken met het ov, en binnen no time in de stad. Zeker een aanrader!

Verbleef: Juli, 2017, reisde met een partner
Bedank Ellis v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.836)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 8 van 2.836 beoordelingen

15 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen week verbleven mijn vrienden en ik in dit hotel. De kamers zijn mooi ingericht en erg schoon. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en het ontbijt is heerlijk! Het enige minpunt is dat er geen zwembad aanwezig is en het hotel nogal afgelegen ligt. Maar verder is het een heel goed hotel en raar ik dit hotel zeker aan.

Verbleef: Augustus, 2017, reisde met een partner
Bedank Mandy R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2017 beoordeeld

Mooie kamers en vriendelijke service. Mooi ingericht en heel proper. Op wandel afstand van het centrum en bezienswaardigheden van de stad. Super vriendelijk aan de receptie en ook Engels sprekende receptionisten.

Verbleef: Mei, 2017, reisde met vrienden
1  Bedank Marie-Thérèse V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alessandro B, Director of Sales van Hotel San Ranieri, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2017
Google-vertaling

Dear marie-Thérèse,

Thanks for appreciating everything of our Hotel.

We hope you’ll come for a second stay to enjoy the delicacies of our Restaurant Squisitia

Best Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Schone kamers, goede bedden en prettige service. Het hotel ligt ook lekker dichtbij het vliegveld van Pisa.
Bij het hotel kan gratis geparkeerd worden.

Ook uitstekend ontbijtbuffet en het restaurant bij het hotel is ook zeker een aanrader.

Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
1  Bedank nlsbstn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Knap hotel, modern. Hip ingerichte kamers, mooie aankleding en proper. Redelijk luxueus. Mooie prijs kwaliteit verhouding.
Kort bij het centrum van Pisa. Ondergrondse afgesloten parking, perfekt om onze motos te parkeren. Super lekker en uitgebreid ontbijt. Vriendelijke bediening in het hotel, zowel aan receptie als in restaurant.

Verbleef: Mei, 2016, reisde met vrienden
1  Bedank alain v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel kan ik iedereen aanraden. Prettige omgeving en voldoende parkeergelegenheid. Uitstekende kamers en personeel. Tip: wave bar in het hotel is zeer goed. Ontbijt is zeer uitgebreid en top. Ligt buiten het centrum maar goed bereikbaar per auto.

Verbleef: Mei, 2016, reisde met een partner
Bedank Gérard A K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 april 2016 beoordeeld

In dit hotel 1 nacht verbleven. Ligt op 7 minuten rijden vanaf het vliegveld in een buitenwijk van Pisa. Het hotel is mooi en strak en dit geldt ook voor de kamers. Deze zijn mooi, groot en schoon. Het ontbijt is prima. In de buurt van het hotel ligt een uitstekend restaurant waar veel locals komen. Op 5 minuten lopen is de bushalte waar je de bus kan nemen naar het centrum van Pisa. Rit duurt ongeveer 15 minuten.
Kortom, een uitstekend hotel als je niet in het drukke centrum wilt zitten en vlakbij het vliegveld. Het enige negatieve wat ik kan bedenken is dat het door de strakke en lichte inrichting allemaal misschien een beetje kil overkomt. Parkeerplaats voor het hotel is gratis. Dit in tegenstelling wat op sommige boekingssites staat.

  • Verbleef: April, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank espedi2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Pisa bekeken
op 4,4 km afstand
Hotel Pisa Tower
Hotel Pisa Tower
nr. 2 van 68 in Pisa
830 beoordelingen
op 3,2 km afstand
NH Pisa
NH Pisa
nr. 8 van 68 in Pisa
1.981 beoordelingen
op 3,4 km afstand
Bologna Hotel Pisa
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 3,4 km afstand
Hotel Di Stefano
Hotel Di Stefano
nr. 5 van 68 in Pisa
456 beoordelingen
op 2,9 km afstand
Hotel Alessandro della Spina
op 0,5 km afstand
AC Hotel by Marriott Pisa
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel San Ranieri geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel San Ranieri

Adres: Via Filippo Mazzei, 2 | Cisanello, 56124, Pisa, Italië
Locatie: Italië > Toscane > Province of Pisa > Pisa
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 1 luxe hotel in Pisa
Nr. 1 zakenhotel in Pisa
Nr. 4 romantisch hotel in Pisa
Prijsklasse: €71 - €159 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Hotel San Ranieri 4*
Aantal kamers: 90
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Hotel San Ranieri met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
San Ranieri Hotel
San Ranieri Pisa

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding