Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 07:00 - 00:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Piazza dei Miracoli te ontdekken
vanaf US$ 18,20
Meer info
vanaf US$ 97,48
Meer info
vanaf US$ 161,41
Meer info
vanaf US$ 125,54
Meer info
Beoordelingen (7.827)
Beoordelingen filteren
7.827 resultaten
Waardering van reizigers
5.830
1.630
272
55
40
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.830
1.630
272
55
40
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 7.827 beoordelingen
Beoordeeld op 14 juli 2020 via mobiele applicatie

Als je in Toscane bent moet je hier natuurlijk geweest zijn. Die foto met de toren is een moetje.
Het grote plein is super netjes en vanuit meerdere richtingen toegankelijk.
Omliggende straten zijn wel helemaal geënt op toeristen.
Winkelen in het mooie Pisa is ook prima te doen.

Datum van activiteit: juli 2020
2  Bedank HaroldS1972
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2019 via mobiele applicatie

De belangrijkste bezienswaardigheid van Pisa zijn hier te vinden. Je bent hier niet alleen of anders vroeg in de ochtend of in de avond gaan. De scheve toren zorgt voor veel hilariteit onder de toeristen (even kijken naar de houding die men aanneemt). De kerk is van buiten imposant. Binnen vond ik de kerk zwaar tegenvallen. De kerk is gratis te bezoeken maar wel eerst even een kaartje met tijdslot halen (volg de borden naar ticketburo-tegenover de zijkant van de kerk te vinden). Wil je of kan je niet wachten, bezoek dan de kapel en vanuit de kapel kan je een blik werpen op de rest van de kerk. Wel met respect doen want de kapel is gebedsruimte die in gebruik is.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank MartinH187
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2019 via mobiele applicatie

Een hele hoop gave muurschilderingen. Veel hebben de tand des tijds helaas niet doorstaan. Hoogtepunten zijn afbedingen van de hel en de onvermijdelijkheid van de dood.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank M3762LPtims
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 augustus 2019 via mobiele applicatie

Je wandelt eerst doorheen tal van kraampjes en komt dan op het piazza dei miracoli. Mooi zicht met de toren en de kathedraal

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Danny-Ost
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2019 via mobiele applicatie

Hier ligt letterlijk en figuurlijk de historie begraven.

Een must bij een bezoek aan Pisa.

Kaartje kopen in het vlakbij gelegen museum.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Culinaristje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken