Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 160
US$ 156
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 176 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 104
US$ 100
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 117 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Eurostars Toscana(Lucca)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 85
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 11% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 11% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 95 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 142
US$ 138
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 33% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 33% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 205 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 163
US$ 158
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 107
US$ 95
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 145
US$ 132
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Marta Guest House(Santa Maria del Giudice)
US$ 91
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Best Western Grand Hotel Guinigi(Lucca)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 134
US$ 100
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (407)
Beoordelingen filteren
407 resultaten
Waardering van reizigers
233
120
36
13
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
233
120
36
13
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 407 beoordelingen
9 oktober 2016 beoordeeld

Prachtig domein, uitstekende service, mooie kamer met dito uitzicht op de tuin en zwembad. Restaurant was zeer goed.Goede ligging op 4 km van Lucca. De nabijheid
van Pisa, Firenze en andere plaatsen is een aangename bijkomstigheid.
Aan elke vraag van onzentwege werd onmiddellijk gevolg gegeven.
Een echte aanrader.

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank ludwigvandaele
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
principessalucca, Direttore van Villa La Principessa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 oktober 2016
Google-vertaling

Dear ludwigvandaele,

thank you very much for your positive comment about your stay at Villa La Principessa !

We would be very pleased to welcoming you again during your next visit in Lucca
Warm regards
Ivan Cristofori
Direttore

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel in villa in groot domein buiten de stad met zwembad en ruime kamers. Is wel aan een opfrisbeurt toe. Tuin is zeer aangenaam maar zou eveneens moeten aangepakt worden. Al bij al ademt alles wel een rijkelijke sfeer en een rijk verleden uit. Parking helemaal achteraan is in orde. Personeel en ontbijt buiten op het terras zijn correct.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank AlainDierckx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2016 beoordeeld

Een sfeervol, stijlvol en gastvrij hotel. Historisch met een monumentale stijl: Een palazzo met een mooie tuin in een parkachtige omgeving. Parkeren op eigen terrein. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We hebben echt genoten van de kamer, maar ook van het diner.

Verbleef: mei 2016
1  Bedank Luck C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
principessalucca, Direttore van Villa La Principessa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 mei 2016
Google-vertaling

Dear Luck C ,
thank you very much for your positive comment about your stay at Villa La Principessa !
Our staff is very happy you found his work friendly and helpful
We would be very pleased to welcome you again during your next visit in Lucca
Warm regards
Ivan Cristofori
Direttore

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Rond Lucca op zoek naar hotels kwamen we bij Villa La Principessa uit. Zo'n authentieke villa leek ons best leuk, rustig, net buiten het centrum. De foto's waren veelbelovend.

De setting is leuk, mooie lange oprit, achterliggend van de hoofdbaan gelegen, vlotte correcte ontvangst.
De kamer vonden we iets minder en vrij basic. Qua hygiëne kon het ook beter, meer specifiek de badkamer.
Het hotel kan eens een opknapbeurt gebruiken. Precies of de tijd heeft daar 20 jaar stilgestaan.
Het zwembad lag in de achtertuin en was OK.
Ontbijt was geen hoogvlieger.
We hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant.

Kortom, niet slecht, maar geen hoogvlieger.

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
1  Bedank Fsadones
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2015 beoordeeld

Met vrienden verbleven we hier in september in dit majestueuze hotel. Alles was in orde, met een speciale vermelding voor het vriendelijk en professioneel personeel. Je kan je ogen uitkijken op de merkwaardige mooie inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes en de kamers. Een favoriet hotel waar wij zeker graag naar terug zullen komen.

  • Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank LandVanGaasbeek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
principessalucca, Direttore van Villa La Principessa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 februari 2016
Google-vertaling

Dear LandVanGa,
we thank you for kind words and high value that you gave in your review, for your favorable comment and to recommend Villa la Principessa

We are pleased to find out that you are very satisfied for choosing the hotel

We hope you will return very soon in Lucca!
It will be a pleasure to give you our warm welcome again
Kind regards
Ivan Cristofori
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken