Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 213
US$ 195
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 233
US$ 196
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 130
US$ 122
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 84
US$ 74
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 94 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 163
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 176
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Marta Guest House(Santa Maria del Giudice)
US$ 116
US$ 91
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Best Western Grand Hotel Guinigi(Lucca)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 131
US$ 106
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Eurostars Toscana(Lucca)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 96
US$ 91
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (408)
Beoordelingen filteren
408 resultaten
Waardering van reizigers
233
121
36
13
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
233
121
36
13
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 408 beoordelingen
8 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Rond Lucca op zoek naar hotels kwamen we bij Villa La Principessa uit. Zo'n authentieke villa leek ons best leuk, rustig, net buiten het centrum. De foto's waren veelbelovend.

De setting is leuk, mooie lange oprit, achterliggend van de hoofdbaan gelegen, vlotte correcte ontvangst.
De kamer vonden we iets minder en vrij basic. Qua hygiëne kon het ook beter, meer specifiek de badkamer.
Het hotel kan eens een opknapbeurt gebruiken. Precies of de tijd heeft daar 20 jaar stilgestaan.
Het zwembad lag in de achtertuin en was OK.
Ontbijt was geen hoogvlieger.
We hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant.

Kortom, niet slecht, maar geen hoogvlieger.

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
1  Bedank Fsadones
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2015 beoordeeld

Met vrienden verbleven we hier in september in dit majestueuze hotel. Alles was in orde, met een speciale vermelding voor het vriendelijk en professioneel personeel. Je kan je ogen uitkijken op de merkwaardige mooie inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes en de kamers. Een favoriet hotel waar wij zeker graag naar terug zullen komen.

  • Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank LandVanGaasbeek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
principessalucca, Direttore van Villa La Principessa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 februari 2016
Google-vertaling

Dear LandVanGa,
we thank you for kind words and high value that you gave in your review, for your favorable comment and to recommend Villa la Principessa

We are pleased to find out that you are very satisfied for choosing the hotel

We hope you will return very soon in Lucca!
It will be a pleasure to give you our warm welcome again
Kind regards
Ivan Cristofori
Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2015 beoordeeld

Goed hotel. Het personeel is ietwat afstandelijk maar heel vriendelijk correct. we hadden een mooie kamer met een heel hysterisch behangetje. Alles schoon, bed was goed alleen mijn man lag in behoorlijke kuil. Super zwembad, lekker fris zullen we maar zeggen ( wij waren midden september). 's avonds was het moeilijk om iets te bestellen,er liep heel weinig personeel rond.

  • Verbleef: september 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Silvia K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
principessalucca, Direttore van Villa La Principessa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Silvia K.

we would like to thank you for your kind review about Villa La Principessa.
We are very pleased that you enjoyed our swimming pool
We hope to see you again very soon, to receive you with all our courtesy and attention.
kind regards
Ivan Cristofori
Direttore

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2015 beoordeeld

Wij verbleven 11 nachten in deze prachtige Toscaanse villa. Wij hebben genoten van de sfeer en de rust. Prachtige grote kamer met grote badkamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader..

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lies H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
principessalucca, Direttore van Villa La Principessa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 september 2015
Google-vertaling

Dear Lies H ,
Grazie!!! Thanks for the nice words dedicated to our hotel.
We are pleased to know that the hotel will be appreciated. We hope to see you again in your next visit to Lucca
Kind regards
Ivan Cristofori
Direttore

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2015 beoordeeld

We verbleven hier 5 nachten. We kregen een erg ruime suite met een zeer grote en luxe badkamer. Het hotel is een eeuwenoude villa en heeft dan ook een mooie deftige en rustieke uitstraling. Het personeel is zeer beleefd en houdt zich op de achtergrond.
Ontbijten in de tuin is erg aangenaam. Het is geen goedkoop hotel maar dat vertaald zich ook naar het gevoel van luxe tijdens het verblijf.
De villa ligt ongeveer 10 minuten rijden van Lucca, 25 minuten van Pisa en 30 minuten van de zee.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kai G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
principessalucca, Direttore van Villa La Principessa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Kai G
We are so happy you enjoyed your stay , thanks for your review and for the kind words about the Villa and our restaurant.
We do our best to offer a wonderful stay taking care of our guests in a relaxed and private atmosphere

We look forward to welcoming you again for your next visit in Lucca

Ivan Cristofori
Direttore

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken