Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klein”
Beoordeling van La Cantina di Lucca

La Cantina di Lucca
Geclassificeerd als nr. 2 van 669 Restaurants in Lucca
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 24
Gegevens restaurant
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein wijn proeflokaal met service aan tafel wijnen tussen de 5-10€
Je mag eerst proeven voor je besteld
Openingstijden variabel hangt af of de uitbater er zin in heeft later in de avond wel open
Aanrader om hier afzakkertje te nemen

Bedank Leon N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vassili K, Proprietario van La Cantina di Lucca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Thank you very much for your nice contribution here on T.A.
We're glad that you've been happy and satisfied.
Best Regards.

Vassili Karayannis
La Cantina dei Sapori

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (168)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 168 beoordelingen

6 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Piepklein met maar 4 tafeltjes voor 8 personen is het kleine maar oh zo leuke barretje. Heel veel locale wijn, en he mag van alles proeven, de gastheer is super aardig spreekt vloeiend Engels Spaans en Italiaans.En met plaatje met kaas en worst maakt het helemaal af!

Bedank Chantal J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vassili K, Owner van La Cantina di Lucca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 april 2018
Google-vertaling

I wanna thank you for your review.
It was a pleasure to serve you and come back whenever you want.
Best Regards.

Vassili Karayannis
La Cantina dei Sapori

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke en gastvrije ontvangst !!!Voor een goed glas wijn met heerlijke lekkernijen uit de regio.
Alles wordt met passie gedaan en met passie uitgelegd.

Bedank Giel v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vassili K, Owner van La Cantina di Lucca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much.
You're always welcome.
Best Regards.

Vassili Karayannis
La Cantina dei Sapori

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige ervaring! In een klein maar ruim genoeg pand staat een markante persoonlijkheid je te woord om je de lekkerste wijnen te laten proeven. Hij spreekt goed Engels en Duits en vertelt je graag over de wijnen. Je kunt er ook heerlijk een plankje kaas en worst bijbestellen, hij maakt dit met de grootst mogelijke precisie voor je klaar. En zeg nou zelf: 4 grote glazen wijn voor twee personen voor €10 is toch geen geld? Echt een aanrader, wij gaan dit deze vakantie zeker nog een keertje doen!

Bedank amberSel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vassili K, Owner van La Cantina di Lucca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 september 2017
Google-vertaling

I would like to thank you for your nice review and I'm happy to know that my service met your expectations, indeed.
I'm looking forward to seeing you again.
Best Regards.

Vassili Karayannis
La Cantina dei Sapori

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik werd door het geluid van chille blues muziek naar binnen getrokken. Ik werd geholpen door een zéér vriendelijke man en hij adviseerde en heerlijk ijskoud Italiaans biertje van de tap. Het was zalig.

Bedank Anette E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vassili K, Owner van La Cantina di Lucca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you so kind.
It's always a pleasure to hear that.

Vassili Karayannis
La Cantina dei Sapori

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Cantina di Lucca bekeken, bekeken ook

Lucca, Provincie Lucca
Lucca, Provincie Lucca
 

In La Cantina di Lucca geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding