Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Teleurstelling”
Beoordeling van Ristorante il Paiolo

Ristorante il Paiolo
Reserveren met
Bespaar tot 30% wanneer je online reserveert *
Ristorante il Paiolo is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 191 van 3.011 Restaurants in Florence
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 35 - US$ 82
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Reserveringen
Wijk: Duomo
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn kleine eters dus namen een lasagne en een risotto. Allebei een teleurstelling, zeer simpele smaken, niets bijzonders. Heel klein beetje wijn in je glas terwijl je daar 7 euro voor betaald. Misschien kun je hier beter vlees eten, dat zag er goed uit bij onze buren;) maar is een dure keuze.

Bedank Elaine H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julian G, Responsabile relazioni con la clientela van Ristorante il Paiolo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juni 2018
Google-vertaling

Dear Elaine, thank you for your review.

We are sorry to read that your dinner did not exceed your expectations.

The prices are in a perfect line with the high quality that we serve.
In any case we will be glad to see you again and try another dinner or lunch with us so we can prove you what we wrote.

Hope to see you.
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.112)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.112 beoordelingen

17 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, gezellig en wat romantisch
Maar dringen graag wijn op.
Je voelt wel dat ze hier graag de rekening wat aandikken en als je iets niet wil ze wat ontgoocheld kijken

Bedank wim l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julian G, Responsabile relazioni con la clientela van Ristorante il Paiolo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 februari 2018
Google-vertaling

Dear Wim.

Thank you so much for sharing your experience at our Ristorante il Paiolo with us. All information and details that you have given are precious to us.

We are really happy to have cheered your night and we are extremely honored to hear that you have enjoyed our restaurant and that you appreciated our Menu.
Thank you for your words about our food and service: these are shared with our Chef and Maitre and our daily important effort is direct to make unforgettable your experience in Florence.

With my warmest regards
Julian Golemi
Guest Relation

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede bediening, heerlijke kaart en mooie ambiance.
Boek je online om18:30 of 19:00 u voor t diner dan krijg je ook nog eens 20% korting
Mooie wijnkaart en professioneel personeel!

Bedank InekeTh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julian G, Responsabile relazioni con la clientela van Ristorante il Paiolo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 november 2017
Google-vertaling

Dear Ineke,

Thank you very much for your kind review!

We are glad to know that you had a great experience in our restaurant and we wish to meet you again in Florence!

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Vriendelijke en rustige bediening met aandacht voor de gasten en voor het geserveerde eten. Een aanrader die past in deze bijzonder mooie stad.

Bedank marco_roeleven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julian G, Responsabile relazioni con la clientela van Ristorante il Paiolo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 september 2017
Google-vertaling

Dear Marco.

Thank you very much for your kind review!

It was a pleasure for us to have had you in our restaurant.

Looking forward to meeting you again in Florence!

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2017 beoordeeld

Dit restaurant profiteert duidelijk van de locatie zo in het centrum van Florence.
Het ziet er op het eerste gezicht goed uit, en de voorgerechten waren goed.
Maar wij vonden de hoofdgerechten tegenvallen. Zeker voor deze prijzen mag je echt wel kwaliteit verwachten.
Onze kip en varkensfilet waren beiden droog. En voor deze kok betekent "grillen" dat je de grill even op de groenten of vlees laat inbranden. Met smaak had het niets te maken.
Voor ons was dit geen uitnodiging om een dessert te proberen; daar kunnen we dus niets over zeggen.
De zaak kwam op ons over alsof ze vooral toeristen willen inpakken met (iets te gladde) service en een authentieke uitstraling. Dat was voor ons niet genoeg om het mindere eten te maskeren.
Onze tip: loop eens de brug over naar de zuidkant van de Arno. Daar vind je beter eten voor betere prijzen.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Arjan van den B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julian G, Responsabile relazioni con la clientela van Ristorante il Paiolo, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juni 2017
Google-vertaling

Dear Arjan.

Thank you for you review.

We are very sorry to read that you did not enjoyed your meal in our restaurant. Our place and staff had always been very attentive during the service and the preparation of the meal for each guest.
We would be very glad if during your meal you could have told us something for your experience and try to ameliorate it while you were there.

It is very important to us to exceed our customer's satisfaction.

Hope to meet again in order to offer you a better experience.

Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante il Paiolo bekeken, bekeken ook

 
Florence, Provincie Florence
 

In Ristorante il Paiolo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding