Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.841)
Beoordelingen filteren
1.841 resultaten
Waardering van reizigers
1.644
162
29
5
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.644
162
29
5
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.841 beoordelingen
Beoordeeld op 9 november 2015

Een prachtig hotel. Gemoedelijk en kleinschalig. Vanuit het restaurant uitzicht op de Etna en op de zee. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk ontbijt, lunch en diner! Een fijne, luxe hotelkamer, welke goed wordt schoon gemaakt. Vanuit het hotel is het levendige centrum goed te bereiken.

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
3  Bedank Roland v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2015

Ons verblijf in Villa Carlotta was super!
Mooi hotel iets buiten het centrum van Taormina.
We wensen Nathalie , haar echtgenoot en heel het jonge team van Villa Carlotta te bedanken voor hun vriendelijkheid en de niet aflatende positieve service.


Datum van verblijf: april 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank elisabeth733
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2014

een prachtig hotel, kleinschalig, heel mooi uitzicht op de zee en de Etna, fantastisch ontbijt, gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Taormina. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam (ook voor reserveringen en tripjes), zeker meer persoonlijk dan in de grotere hotels en ketens.
Wij waren hier 3 nachten, hebben ook een keer prima gedineerd (de andere 2 keren in het centrum gegeten). Sterke aanrader.

Datum van verblijf: oktober 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank leonm152
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2012

Alles is goed bij dit Hotel. Ligt mooi zodat je mooi over de zee uitkijkt bij het ontbijt of als je wakker wordt. Zeer sfeervol ingerichte, schone en ruime kamer. Zeer behulpzaam personeel. Ontbijt is zeer uitgebreid en erg lekker. 's Avonds kan je ook op het terras zeer gezellig zitten met een drankje en zelfs een hapje. We hebben hier geen diner op, maar ik denk dat zelfs dat zeer goed moet zijn. Hier zijn mensen bezig met hun passie! Mooi aangelegde tuin met een leuk zwembad erbij. Heerlijk om samen te relaxen. Leuke winkelstraat in de buurt. Goede en gezellige restaurantjes in de buurt.
Met onze kinderen zou ik hier niet zo snel naar toe gaan, het is vooral perfect voor stelletjes, het is romantisch. Wij gaan hier zeker nog een keer naar terug. Wij deden een stedentrip en zijn hier 1 nacht gebleven.

Kamertip: Wij hadden een normaal tweepersoonskamer geboekt. Wij kregen een een upgrade van het hotel en kwamen volgens mij op de juniorsuite terecht...zeer lief en romantische ruime kamer met mooie ruime badkamer.
Datum van verblijf: november 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Manuela B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 23 juli 2011

Wij hebben zojuist in Villa Carlotta verbleven en werden overweldigd door haar schoonheid en karakter.
Het biedt een prachtig uitzicht over de oceaan, een geweldige sfeer, het is een korte wandeling naar het historisch centrum, en het personeel was gewoon geweldig.
Ik raad dit sterk aan voor iedereen die Taormina op een speciale manier wil beleven.

Bedank mariebiscuit1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken