Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (896)
Beoordelingen filteren
896 resultaten
Waardering van reizigers
390
352
89
44
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
390
352
89
44
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 896 beoordelingen
Beoordeeld op 24 september 2017 via mobiele applicatie

Eerst en vooral 2 tips:
- Indien je met de auto bent, reserveer een parking en bel het hotel bij aankomst, ze sturen dan een chauffeur om de wagen naar beneden te halen. Parking vinden is namelijk nagenoeg onmogelijk in Taormina.
- Reserveer een kamer met een halfrondje op het terras, is geen meerprijs en zicht op de baai is veel beter.
Hotel bevindt zich op een honderd meter van het stadscentrum op de rotsen met uitzicht over de baai. Alle kamers hebben zeezicht. Redelijk duur hotel maar gegeven de ligging perfect aanvaardbaar.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, ontbijt is uitgebreid, alles aanwezig. Kamers zijn zeer degelijk. Ik zou dit hotel zeker aanraden. Het gebrek aan een restaurant 's avonds is geen enkel probleem, binnen een straal van 250 meter heb je er tientallen.
Mooi en goed onderhouden zwembad. Geen echt negatieve punten.
Patrick & Annick, Mechelen.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
1  Bedank Patrick4tea
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2017

Dit hotel is wat gedateerd, ook de badkamer is aan vernieuwing toe.
Hoewel het moeilijk te vinden was zonder gps, is de ligging toch een troef. Je kan alles te voet bezoeken.
Lekker ontbijtbuffet.
Weinig privacy op het terras, men ziet je vanuit de lift en een paar planten als scheiding met de buren is ook maar flauw.
De steile toegang is beangstigend en doet je tweemaal nadenken voor je het hotel verlaat!

Verbleef: september 2017
Bedank Gisèle D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2017 via mobiele applicatie

Hotel is qua inrichting kamers niet meer van deze tijd. Als in badkamer douche neemt moet je in je bad staan geen probleem als je een goed afsluitend scherm hebt, dit is hier niet het geval als geen handdoek legt komt water tot in gang kamer. Ontbijt altijd hetzelfde nooit eens iets anders niet slecht maar wat mij betreft geen 4**** fruitsap is walgelijk. Je kan wel van s morgens procesco drinken bij ontbijt maar daar heb ik dan nog geen behoefte aan. Zwembad klein met uitstekende oudere poolboy die het iedereen probeert naar zijn zin te maken en zijn deel perfect onderhoud 's avonds zijn parasols precies gestreken op plooitjes hoe hij ze samenvouwd. Bedden zijn ok maar op terras staan planten die automatisch besproeid worden waardoor er duiven en andere vogels komen drinken waardoor terras vol poep ligt. Gedurende gans de week geen emmer water op terras gegoten of gepoetst daar. Waar ook niets van vermeld staat is dat oudere mensen echt fysiek nog ok moeten zijn of ze geraken niet tot aan restaurants in straat, ook hier mag eens over nagedacht worden of hier geen oplossing kan voor gezocht worden. Shuttle dienst ook al is het maar max 100 meter maar mensen met astma of geen redelijke fysieke conditie kunnen in dit hotel niks gaan doen. Al bij zeker geen slecht hotel maar zeker niet top ook. Prijs kwaliteit iets te duur wat mij betreft.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank Hans L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2017 via mobiele applicatie

Heel moeilijk bereikbaar via erg steile weg. Prachtig gebouwd hotel met inkom en receptie op hoogste verdieping en andere verdiepingen lager tegen berg aangebouwd. Iets verouderd maar mooi onderhouden en hygiënisch. Super vriendelijk en gedienstig personeel, aan balie, ontbijtbuffet, zwembad .... . Spijtig dat er 's avonds geen restaurant is. Wel mooi uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet en lunchmogelijkheid aan het zwembad. Prachtig ruime kamers met onovertroffen uitzicht en super centrale ligging van het toch rustig gelegen hotel.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Tania_Antwerpen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2016

Dit hotel mag er wezen!
Zeer vriendelijk personeel: zowel aan de balie als in het restaurant; het uitzicht van letterlijk elke kamer is prachtig maar ook de inrichting en de ruimte van de kamers is perfect; het zwembad is niet super groot, maar groot genoeg en heeft de nodige ontspannende omgeving; het ontbijt is ook zeer lekker: in het buffet kan je kiezen tussen lokale specialiteiten en de iets touristischere gerechten; de ligging is ideaal: slechts 5 minuten tot aan de Corso Umberto en enkele uitstekende restaurants nog wat dichter bij.
Het enige nadeel is dat er zeer stijl bergje ligt tussen het hotel en de straat. Ben je met de auto? Geen zorgen, zij zorgen dat de auto naar onder en boven wordt gereden en geparkeerd wordt.

Kamertip: Elk jaar een andere kamer, elk jaar even trevreden!
  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Lennert_Loos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken