Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk. Zeker even proeven. ”

Laboratorio Pasticceria Roberto
Geclassificeerd als nr. 1 van 4 Bakkerijen in Taormina
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 0 - US$ 100
Keukens: Italiaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
22 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier hebben wij een behoorlijk aantal heerlijke koekjes gegeten.
De canollo wordt ter plekke gemaakt en moet je ivm de temperatuur gelijk opeten en niet mee naar huis willen nemen.
Je kan buiten op een bankje zitten en even uitpuffen.
Alles lekker vers en erg smaakvol.
Aanrader.

Datum van bezoek: juli 2018
1  Bedank petrav487
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.797)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.797 beoordelingen

1 juli 2018 beoordeeld

We komen hier telkens we in Taormina zijn: zo eens om de 7 jaar. De siciliaanse gebakjes op basis van amandelpasta in diverse smaken blijven lekker. Het vinden van het kleine winkeltje is een speurtocht op zich.. De winnaar wordt beloond. Consumeren ter plaatse niet mogelijk. De gebakjes zijn een maand houdbaar buiten de koelkast. Nooit bewaren in de koelkast.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank BrusselsGlobetrotter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Top! Aan de dure kant. Maar is het wel waard! Gewoon willekeurig wat aanwijzen. Geweldig. Alles smaakt perfect. Niet droog.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank 277hermanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld

zéér lekker , veel keuze en vooral : roberto is er gepassioneerd mee bezig , toen ik naar zijn cannolo's vroeg zei hij fier ; ik maak ze zelf en vul ze vers op , en inderdaad zo gebeurde , hij heeft 10 keer gezegd ; niet wachten tot morgen , nu opeten wat wa natuurlijk ook deden , ongeloofelijk lekker , we logeerden naast roberto en van de geur alleen al smorgens ; om gek te worden : héérlijk

Datum van bezoek: juli 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank heitjes5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2017 beoordeeld

Hier hebben we onze eerste (en enige) cannoli gegeten, en die was fantastisch! Onder onze ogen gemaakt, en je had na het opeten direct zin om er gelijk weer eentje te eten. Wil je typische Siciliaanse lekkernijen eten, dan moet je hier zijn.

Datum van bezoek: juli 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jan t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Laboratorio Pasticceria Roberto bekeken, bekeken ook

 
Taormina, Province of Messina
 

In Laboratorio Pasticceria Roberto geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding