Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Taormina
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Oh de beste granita met warme brioche!”
Beoordeling van Bam Bar

Bam Bar
Geclassificeerd als nr. 6 van 25 Dessert in Taormina
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 4
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Afhalen
14 september 2019 beoordeeld

Dit mag je niet overslaan als je in Taormina bent!
Alle dagen ben ik er heen gegaan en verschillende smaken uitgeprobeerd, verrukkelijk!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank helenl180
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (4.156)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 4.156 beoordelingen

10 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere granita gegeten.
Betaalbaar en op een leuke locatie.
Fijn plekje ook voor later op de avond, lekker mensen kijken ;)

Datum van bezoek: september 2019
Bedank NathiCR7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een topzaak!
Wij proefden hier de granita (mét brioche!), de iced coffee en de cassata.
Na meerdere geproefd te hebben is dit en caffe sicilia (noto) echt wel het beste van het eiland.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank donatoa2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je in de buurt bent, zeker naar toe gaan. Een heerlijk gerechtje. Aardbei smaak vond ik het lekkerste en uiteraard met slagroom. Ik zou er 1 of 2 broodjes bij nemen. Heerlijk vers en warm broodje wat je er bij samen bij eet.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 252saskiaw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2018 beoordeeld

Een gezellig café om in de namiddag op het terras plaats te nemen en te genieten van een wijntje of aperol spritz.

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank tanjareijnders
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bam Bar bekeken, bekeken ook

Taormina, Province of Messina
 
Taormina, Province of Messina
 
Taormina, Province of Messina
 

In Bam Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding