Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke granite”
Beoordeling van Bam Bar

Bam Bar
Geclassificeerd als nr. 6 van 24 Dessert in Taormina
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 4
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Afhalen
7 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Door de beoordelingen hierheen gegaan voor de granite, en het moet gezegd: heerlijk! Ze maken ze hier op melkbasis, waardoor de smaak veel romiger wordt. Geen idee of het zo traditioneel 'juist' is, maar ik heb ervan genoten!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Matthew L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.668)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 3.668 beoordelingen

23 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De bediening liep, op zijn zachtst gezegd, niet vlekkeloos. Ze wilde me laten afrekenen voor de lege glazen die nog op de tafel stonden van de vorige gaten.
Wellicht dat door het einde van het seizoen het enthousiasme wat is verdwenen. Jammer want de kwaliteit van het granite is bijzonder goed.
Vandaar maar 4 van de 5.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank F4127YSronm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2017 beoordeeld

In onze reisgids stond vermeld dat je hier de lekkerste granita van Sicilie kan vinden. Veel smaken, de ober heeft adviezen voor smaak combinaties. De ober sprak zelfs Nederlands! bijzonder leuk.
Het is een leuk zaakje met veel sfeer. Druk is het er zeker!

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank CoraStrijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontbeten bij dit sfeervolle zaakje. Echt heerlijke Granite met een eveneens heerlijke Brioche erbij. Wel altijd erg druk, dus je moet maar
net geluk hebben dat er plek is.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank BenHoeke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een geweldige gelegenheid. Met wat schuiven wordt er zo een tafeltje geregeld en het zit vol. Nee, eten kun je er niet maar je wordt zo doorverwezen naar de naastgelegen restaurants op basis van je voorkeur.
Even terugkomend op Bam Bar, de granita's waren heerlijk en het warm bijgeleverde broodje ook. Een mooie plek om even de toeristische drukte van Taormina achter je te laten. Bediening is overigens fantastisch!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank RonaldvandeM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bam Bar bekeken, bekeken ook

Taormina, Province of Messina
 
Taormina, Province of Messina
 
Taormina, Province of Messina
Taormina, Province of Messina
 

In Bam Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding