Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.574)
Beoordelingen filteren
1.574 resultaten
Waardering van reizigers
1.394
160
16
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.394
160
16
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.574 beoordelingen
Beoordeeld op 26 oktober 2019

Heerlijk verblijf met perfecte gastvrijheid.
Gastheer Olmo was top! hij geeft de perfecte tips!
nanny die met de kinderen gaat knutselen en koekjes bakken,
Ontbijt is over de top! alles vers en overladen met lekkers.
dicht bij het centrum van Ortigia.
Heerlijk zwembad en uitstekend voor het combineren van relax en er op uit voor tripjes.
Eten is super!
Echt genieten!

Datum van verblijf: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Chris D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BorgoPantano10, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Borgo Pantano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Chris D,

we would like to take the chance to thank you very much for having taken the time to write this wonderful review.

We are thrilled to acknowledge that you and your family have had the chance to fully enjoy your stay, our common areas and I would like to thank you a lot too for the very kind mention.

We are very much looking forward to welcome you back in the nearest future.


Warmest regards,

Olmo Feudatari
Assistant GM - Hotel Borgo Pantano
Siracusa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2019

Via een boeking bij Eliza was Here zijn wij 2 dagen na ons prachtige huwelijk aangekomen bij Hotel Borgo Pantano, en wat een ervaring was dat! We werden heel hartelijk ontvangen bij de receptie en Olmo liet ons kiezen tussen 2 kamers. Wat wij bijzonder leuk vonden, want zo was het echt onze kamer (een fijne kamer). Olmo vertelde ons de beste en leukste plekjes, ook boekte hij dit voor je en was hij heel goed bereikbaar. De wijnproeverij (pupillo) met lichte lunch is een aanrader. We hebben meerdere avonden in het hotel gegeten en dat was erg lekker en het ontbijt is iedere ochtend weer een feestje om heen te gaan :-) We hebben genoten van de rust en luxe. Wij komen zeker nog een keer terug!

Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank VinenVan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BorgoPantano10, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Borgo Pantano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2019
Google-vertaling

Dear Vanessa Klinkhamer,

we would like to thank you very much for having chosen us as your home away from home and we are thrilled to acknowledge that you stay as well for you honeymoon have respected your expectations! I would persnally like to thank you very much for your wonderful words and beautiful feedback, it was an honour to help and assist you with anything you needed and your compliments has also been addressed to the restaurant team who truly thank you a lot!

Sure about your future visit, we can't really wait to welcome you again in the nearest future.

Warmest regards,

Olmo Feudatari
Assistant GM - Hotel Borgo Pantano
Siracusa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2019

Vanaf het moment dat je door de poort rijdt besef je dat je in een luxueus hotel in een rustgevend decor terechtkomt. Je wordt vriendelijk begroet en wegwijs gemaakt door Olmo die je hele verblijf via whatsap bereikbaar is voor tips en suggesties. Het domein is heel mooi . Je komt er echt tot rust. Nog nooit zo'n goed ontbijt gehad en ook het avondeten is heel lekker tegen een faire prijs. Je wordt hier echt in de watten gelegd. We waren onze paspoorten kwijtgespeeld en Giovanni van de receptie deed al het mogelijke om dit op te lossen. We hadden een top-vakantie in Borgo Pantano en komen hier zeker nog terug!

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank patrickmacquoy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BorgoPantano10, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Borgo Pantano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2019
Google-vertaling

Dear patrickmacquoy,

I would like to thank you very much for having taken the time to write such a wonderful review about Hotel Borgo Pantano and Siracusa, and to personally thank you for your wonderful compliments, it was an honour to welcome you and assist you during your stay.

We are thrilled to acknowledge that you have fully enjoyed your stay with and that our Giovanni have been following up on your request while rescuing your passports.

Without you the energy of Hotel Borgo Pantano wouldn't have been the same and we are very much looking forward to welcome you again in the nearest future.

Warmest regards,

Olmo Feudatari
Assistant GM - Hotel Borgo Pantano
Siracusa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2019

Super mooi hotel met fijne kamers. De bedden zijn super fijn en de kamers donker (luiken voor de ramen). Ik heb geen last gehad van geluidsoverlast, waardoor ik echt de gehele vakantie fijn heb geslapen (mede dankzij de airco).
Het hotel ligt in the midle of nowhere, maar wij hadden een huurauto en wisten van te voren wat we hadden geboekt dus dit was geen probleem.
De tuin rondom het zwembad is echt prachtig en het straalt rust en luxe uit. Je hebt verschillende plekken om lekker te liggen. Bijvoorbeeld hangmatten, zitzakken of gewone bedjes.
Dan het personeel; ik heb zelden zulke toegewijde mensen gezien. Ze zijn echt zeer vriendelijk en ze lopen keihard voor hun gasten (ook de eigenaresse). Wij hebben veel contact gehad met Olmo. Hij is een super vriendelijke man die heel veel weet van de omgeving en je kan voorzien van veel tips wat betreft restaurants of dingen die je kan doen. Olmo is super toegewijd en van grote waarde voor dit hotel!
Over het ontbijt ga ik niets vertellen; dit moet je zelf ervaren, maar het is echt geweldig!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank cvanzwieten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BorgoPantano10, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Borgo Pantano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2019
Google-vertaling

Dear cvanzwieten,

I would like to thank you very much for having taken the time to write such a wonderful review about Hotel Borgo Pantano and Siracusa, and to personally thank you for your wonderful compliments, it was an honour and an absolute privilege to welcome you and assist you during your stay.

We would also like to thank you on behalf of all the Staff for the compliments, they are truly appreciated!

We are thrilled to acknowledge that you have fully enjoyed your stay with us at that you had the chance to fully live all of our areas, in the peace and quietness that only Hotel Borgo Pantano can offer to our Guests!

Without you the energy of Hotel Borgo Pantano wouldn't have been the same and we are very much looking forward to welcome you again in the nearest future.

Warmest regards,

Olmo Feudatari
Assistant GM - Hotel Borgo Pantano
Siracusa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2019 via mobiele applicatie

Via een Nederlandse website Eliza was Here op deze accommodatie gekomen. Onze eerste maal op Sicilië. Eveneens onze eerste maal met onze 10 maanden oude zoon op vakantie.

Bij binnenkomst straalt het complex luxe uit. De gigantisch tuin is voortreffelijk onderhouden en gedurende ons 2 weken verblijf werd dit ook meerdere malen gedaan. Het zwembad en het warmere bubbelbad zijn mooi en goed verzorgd. De omliggende bedjes en tuin zorgen voor een ruime en relaxte omgeving. Het complex is ook uitermate geschikt voor baby’s en kinderen. Het is groot, omheind en er is een “nanny”. Ook is er een speelkamer waar de koters zich kunnen vermaken.

Het ontbijt? Tja.. alles wat ik zeg zal in herhaling vallen van alle andere reviews. Ik kan bevestigen dat het een fantastisch ontbijt is, zo niet het beste ontbijt wat ik ooit gezien heb. Het is vers, gevarieerd en beeldig opgediend. Nadeel? Jazeker! Ik ben 4 kilo aangekomen. (Haha!) Het avondeten is heerlijk, in een knusse omgeving met elke week en elk weekend “specialiteiten van de dag”.

Dag 1 eveneens kennis gemaakt met Olmo die alles weet, overal mee helpt en alles wil regelen. Een man vol humor, spreekt zijn talen, goed gekleed en komt elke dag langs voor een praatje of tips in de omgeving. Ook krijg je zijn telefoonnummer “just in case” waarop hij altijd bereikbaar is voor vragen of als je ergens wil reserveren. Olmo maakt Borgo Pantano af in de goede zin van het woord. Zijn aanwezigheid bevestigd de luxe en klasse van deze locatie maar ook de details waarom het zijn 5* waard is. Grazie mille Olmo!

Veel warmte en dank voor het geweldige personeel werkzaam bij Borgo Pantano. Iedereen werkt keihard om de service tiptop in orde te brengen en met succes. Kleine details zoals een paraplu bij je kamerdeur als het regent, een groot kleed buiten wat klaar ligt waar onze zoon altijd op speelt of roomservice omdat onze zoon om 17:45 uur in diepe slaap valt. Er is geen “nee” te koop. Wij hebben ons erg welkom gevoeld en zijn in de watten gelegd. En dan heb ik nog niet gesproken over de aandacht die onze 10 maanden oude zoon Mats heeft gekregen van het personeel, formidabel. Als je zoon 14 dagen lacht, hebben wij het ook goed. Gaat wennen worden thuis.. voor hem.. alleen met ons! Haha!

O ja.. een dikke knuffel voor Danilo. Dank voor de goede zorgen en de liefde die je aan onze zoon gaf. De blik in zijn ogen als hij jou zag was priceless. Je bent een goed mens en ik heb genoten van de gesprekken over het voetbal. Ook met Olmo.. haha.. #forzaroma

Heb ik iets te klagen? Altijd. Dat is mensen eigen. Maar geen klachten die noemenswaardig zijn. Moe van deze lofzang? Ik ben nagenoeg klaar! Wij vertrekken morgenochtend terug naar Nederland met pijn in het hart!

Borgo Pantano, een hotel van rust, luxe, service en uitblinkt door de kleine details.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tim_Roest88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BorgoPantano10, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Borgo Pantano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2019
Google-vertaling

Dear Tim_Roest88,

what a pleasure to read such a wonderful review! We are really glad to acknowledge that everything has respected your expectations!

We are happy that you had the chance to enjoy every single moment of your holiday and every single area of the Hotel, such as our gardens and our pools, about our Babysitter Marzia, soon will be ready to look after your kid on your next visit!

About putting your 4KG as I probably mentioned during your induction here at Borgo Pantano "In Sicily you know when you sit at the table BUT you don't know when you leave the table" ! Your compliments have been addressed to the breakfast team.

Believe me when I say that for me it is an honour, a privilege and a mission to meet with every single Guest Expectations, I am very happy that all your expectations have been accomplished and I would like to thank you infinitely for your compliments, they make me really happy! Thank you!.

Your compliments have also been addressed to the whole staff and to our Danilo, that always does his very best to meet with all the Guest expectations, he thanks you a lot also for having had the chance and the honour to meet such wonderful people like you.

About your last lines, please don't be sad, we are always here waiting for you and PLEASE remember that this will always be your home in Sicily away from Home and sure about your future visit we can only wish you a wonderful continue of 2K19.

Greeting from the whole team of Hotel Borgo Pantano.

Warmest regards,

Olmo Feudatari
Assistant GM - Hotel Borgo Pantano
Siracusa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken