Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.492)
Beoordelingen filteren
1.492 resultaten
Waardering van reizigers
1.314
158
16
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.314
158
16
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.492 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2019 via mobiele applicatie

Via een Nederlandse website Eliza was Here op deze accommodatie gekomen. Onze eerste maal op Sicilië. Eveneens onze eerste maal met onze 10 maanden oude zoon op vakantie.

Bij binnenkomst straalt het complex luxe uit. De gigantisch tuin is voortreffelijk onderhouden en gedurende ons 2 weken verblijf werd dit ook meerdere malen gedaan. Het zwembad en het warmere bubbelbad zijn mooi en goed verzorgd. De omliggende bedjes en tuin zorgen voor een ruime en relaxte omgeving. Het complex is ook uitermate geschikt voor baby’s en kinderen. Het is groot, omheind en er is een “nanny”. Ook is er een speelkamer waar de koters zich kunnen vermaken.

Het ontbijt? Tja.. alles wat ik zeg zal in herhaling vallen van alle andere reviews. Ik kan bevestigen dat het een fantastisch ontbijt is, zo niet het beste ontbijt wat ik ooit gezien heb. Het is vers, gevarieerd en beeldig opgediend. Nadeel? Jazeker! Ik ben 4 kilo aangekomen. (Haha!) Het avondeten is heerlijk, in een knusse omgeving met elke week en elk weekend “specialiteiten van de dag”.

Dag 1 eveneens kennis gemaakt met Olmo die alles weet, overal mee helpt en alles wil regelen. Een man vol humor, spreekt zijn talen, goed gekleed en komt elke dag langs voor een praatje of tips in de omgeving. Ook krijg je zijn telefoonnummer “just in case” waarop hij altijd bereikbaar is voor vragen of als je ergens wil reserveren. Olmo maakt Borgo Pantano af in de goede zin van het woord. Zijn aanwezigheid bevestigd de luxe en klasse van deze locatie maar ook de details waarom het zijn 5* waard is. Grazie mille Olmo!

Veel warmte en dank voor het geweldige personeel werkzaam bij Borgo Pantano. Iedereen werkt keihard om de service tiptop in orde te brengen en met succes. Kleine details zoals een paraplu bij je kamerdeur als het regent, een groot kleed buiten wat klaar ligt waar onze zoon altijd op speelt of roomservice omdat onze zoon om 17:45 uur in diepe slaap valt. Er is geen “nee” te koop. Wij hebben ons erg welkom gevoeld en zijn in de watten gelegd. En dan heb ik nog niet gesproken over de aandacht die onze 10 maanden oude zoon Mats heeft gekregen van het personeel, formidabel. Als je zoon 14 dagen lacht, hebben wij het ook goed. Gaat wennen worden thuis.. voor hem.. alleen met ons! Haha!

O ja.. een dikke knuffel voor Danilo. Dank voor de goede zorgen en de liefde die je aan onze zoon gaf. De blik in zijn ogen als hij jou zag was priceless. Je bent een goed mens en ik heb genoten van de gesprekken over het voetbal. Ook met Olmo.. haha.. #forzaroma

Heb ik iets te klagen? Altijd. Dat is mensen eigen. Maar geen klachten die noemenswaardig zijn. Moe van deze lofzang? Ik ben nagenoeg klaar! Wij vertrekken morgenochtend terug naar Nederland met pijn in het hart!

Borgo Pantano, een hotel van rust, luxe, service en uitblinkt door de kleine details.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tim_Roest88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BorgoPantano10, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Borgo Pantano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2019
Google-vertaling

Dear Tim_Roest88,

what a pleasure to read such a wonderful review! We are really glad to acknowledge that everything has respected your expectations!

We are happy that you had the chance to enjoy every single moment of your holiday and every single area of the Hotel, such as our gardens and our pools, about our Babysitter Marzia, soon will be ready to look after your kid on your next visit!

About putting your 4KG as I probably mentioned during your induction here at Borgo Pantano "In Sicily you know when you sit at the table BUT you don't know when you leave the table" ! Your compliments have been addressed to the breakfast team.

Believe me when I say that for me it is an honour, a privilege and a mission to meet with every single Guest Expectations, I am very happy that all your expectations have been accomplished and I would like to thank you infinitely for your compliments, they make me really happy! Thank you!.

Your compliments have also been addressed to the whole staff and to our Danilo, that always does his very best to meet with all the Guest expectations, he thanks you a lot also for having had the chance and the honour to meet such wonderful people like you.

About your last lines, please don't be sad, we are always here waiting for you and PLEASE remember that this will always be your home in Sicily away from Home and sure about your future visit we can only wish you a wonderful continue of 2K19.

Greeting from the whole team of Hotel Borgo Pantano.

Warmest regards,

Olmo Feudatari
Assistant GM - Hotel Borgo Pantano
Siracusa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2019

Zeer goed gelegen hotel.
Zeer warm onthaal en zeer vriendelijke staff.
Mooi zwembad.
Aandacht voor kids en kleine huisdieren.
Zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
Stipte en goedkope shuttle naar Ortigia.
En vraag naar Olmo voor tips inzake zeer lekkere locale restaurants en beach bars.

Datum van verblijf: augustus 2019
Bedank LucB1600
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BorgoPantano10, Responsabile reception van Hotel Borgo Pantano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2019
Google-vertaling

Dear LucB1600,

we are glad and pleased to see that you enjoyed your stay with us here at Borgo Pantano, that you appreciated our location, swimming pool and breakfast! Thank you also for your compliments, believe me when I say that it has been an absolute pleasure to help and assist you throughout your stay!

Sure about your future visit we are very much looking forward to welcome you back in the nearest future.

Warmest regards,

Olmo Feudatari
Assistant GM - Hotel Borgo Pantano
Siracusa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2019

We hebben zelden zo een warme ontvangst gekregen als in Borgo Pantano! Het ganse team doet zijn uiterste best om iedere gast een zorgeloos verblijf te geven. Zelfs de eigenares staat iedere morgen klaar aan het ontbijtbuffet om je een fijne dag te wensen, een tip voor een excursie of gewoon een leuke babbel.
En dan heb je nog OLMO, de fixer van het hotel! Deze kerel regelt alles voor de gasten; een uitstap naar de Etna, een bijzonder restaurant ….geen probleem! Enkele tellen later ontvang je het verlossende smsje met alle details. Super!
Uiteraard is de accommodatie ook top, kraaknette kamers en bovenal een heerlijk zwembad. Een aanrader indien u een hotel zoekt in de buurt van Siracuse.

Kamertip: Er zijn ook duplex kamers. Traplift voor personen die minder mobiel zijn.
Datum van verblijf: augustus 2019
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ann v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BorgoPantano10, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Borgo Pantano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2019
Google-vertaling

Dear ann v,

I would like to thank you very much for your compliments, but most of all on behalf of Mrs. Giusi, the Management and the whole team of Borgo Pantano for your wonderful review. It has been an absolute honour and pleasure to assist you with anything you needed during your stay and we are always ready to accomplish the mission , sure that you will be staying with us again in the nearest future! Thank you for having allowed us to be part of your journey!

Warmest regards,

Olmo Feudatari
Assistant GM - Hotel Borgo Pantano
Siracusa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2019

Ik kan enkel alle positieve beoordelingen bevestigen. Het lijkt misschien niet bijzonder, maar dat is het wel. Bij aankomst wordt je ontvangen door Olmo. Hij geeft je in perfect Engels alles mee wat je moet weten over het hotel, over leuke plaatsen die je kan bezoeken, de beste restaurants, enz. Wil je ergens reserveren, no problem, Olmo regelt dit wel voor jou. Je kan ieder moment communiceren met hem via Whatsapp. Super handig. Bedankt Olmo. Verder is dit een prachtig hotel, met allemaal vriendelijke mensen, mooi zwembad zonder kabaal. En natuurlijk moet ik vermelden dat we nog nooit zo een uitgebreid ontbijt hebben gehad in geen enkel ander hotel van alle hotels die we al hebben gedaan, en dat zijn er veel. Super lekker, en weeral super vriendelijke bediening. The lady of the house is terecht heel trots op haar hotel en ontbijt, waar ze ons iedere morgen met een brede glimlach heeft ontvangen. Syracuse is een aanrader, Ortygia een must !

Datum van verblijf: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank PietenAnnick
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BorgoPantano10, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Borgo Pantano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2019
Google-vertaling

Dear PietenAnnick,

we are thrilled to read your beautiful review and acknowledge that you have enjoyed your stay at Hotel Borgo Pantano, our wonderful Breakfast (Mrs. Giusi thank you a lot) and all of our common areas! Thank you also for your compliments, it was privilege to assist you, it is only thanks to Guests like you that the magic of Hotel Borgo Pantano always stay alive!

Sure of your future visit we can't really wait to welcome you back in the nearest future.

Warmest regards,

Olmo Feudatari
Assistant GM - Hotel Borgo Pantano
Siracusa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2019 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke ontvangst, zowel bij het in-en uitchecken als bij het ontbijt en het avondeten. Een prachtig groot domein, met super mooie tuin en zwembad. En ook de kamers zijn tip top in orde. Alleen maar positieve ervaring. Ortiga bij syracuse is tevens een bezoek waard. Een echte aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank anns94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BorgoPantano10, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Borgo Pantano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2019
Google-vertaling

Dear anns94,

thank you very much for taking the time to write such a wonderful review.

We are thrilled to acknowledge that the Hotel has respected your expectations and we are very much looking forward to welcome you back in the nearest future.

Warmest regards,

Olmo Feudatari
Assistant GM - Hotel Borgo Pantano
Siracusa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken