Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gastronomie”
Beoordeling van A'Cuncuma Restaurant

A'Cuncuma Restaurant
Reserveren met
A'Cuncuma Restaurant is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 36 van 2.106 Restaurants in Palermo
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 45 - US$ 68
Keukens: Mediterraan
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
14 oktober 2014 beoordeeld

Op aanraden van palco rooms gingen we daar dineren. Een echt juweeltje van een restaurant. Weg van de toeristische drukte. Verfijnde keuken, een waaier aan smaken. Siciliaanse keuken op een totaal andere manier. Stijlvolle bediening. Prijzen : 35€/5 gangen. Vlug gaan vooraleer het te gekend wordt.

Datum van bezoek: september 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank screenGentBelgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (500)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 500 beoordelingen

12 september 2014 beoordeeld

Wij hadden wellicht pech.
De eerste keer toen we langs gingen moesten we een tafel tegen onze zin nemen, al was niet alles bezet.
Ons tweede bezoek, het eten was lekker, wel kleine porties.
Maar het ergste was dat de maître tussen het voorgerecht en de hoofdschotel onze fles rode wijn nam, een glas uitschonk, proost zei en ermee weg wandelde !!
NOG NOOIT MEEGEMAAKT !!!

Datum van bezoek: september 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank nicole d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 april 2014 beoordeeld

Een van de beste diners die we hebben gehad tijdens ons verblijf op Sicilië. Het vis 'tasting menu' was voortreffelijk, heerlijke smaakcombinaties. De prijs zeer schappelijk, zeker gezien het hoge niveau van de gerechten (35 euro voor vier gangen plus twee desserts). Het restaurant is even zoeken, maar zeker een aanrader!

Datum van bezoek: april 2014
Bedank Robert W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2013 beoordeeld

In een eenvoudige buurt ligt dit uitstekende restaurant. We hebben het menu genomen. Een prachtig uitgebalanceerde combinatie van verfijnde Siciliaanse gerechten, alles a la minute bereid. Mooi opgemaakte borden. Voor mijn tafelgenoot , die liever geen gluten eet, werden de gerechten ter plekke aangepast. De bediening is vriendelijk, attent en professioneel. De maitre verscheen ook een paar keer aan tafel. Wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: juli 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
2  Bedank P K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2013 beoordeeld

Restaurant met verfijnde klassieke gerechten uit Palermo. Bijzondere combinaties zoals de arancini gevuld met gesmolten kaas in een bisque van kreeft. Een feest om te eten!

Datum van bezoek: mei 2013
Bedank Johan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die A'Cuncuma Restaurant bekeken, bekeken ook

Palermo, Province of Palermo
Palermo, Province of Palermo
 
Palermo, Province of Palermo
Palermo, Province of Palermo
 
Palermo, Province of Palermo
 

In A'Cuncuma Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding