Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 123
US$ 113
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Restaurant
US$ 298
US$ 263
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 315 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 138
US$ 106
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 28% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 28% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 147 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 170
US$ 160
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 34% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 34% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 242 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Casena dei Colli(Palermo)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 86
US$ 77
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 273
US$ 155
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 30% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 30% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 221 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 132
US$ 116
ibis Styles
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 149
US$ 145
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 982
US$ 950
galahotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (861)
Beoordelingen filteren
861 resultaten
Waardering van reizigers
230
429
142
30
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
230
429
142
30
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 861 beoordelingen
22 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk hotel op een berg met uitzicht over Palermo. Bijzonder bouw, de kamers liggen lager dan de receptie. Je gaat dus met de lift naar benden naar je kamer op de zesde verdieping. Balkon met uitzicht over de stad. Heerlijk ontbijt. Prima taxi/shuttle service naar het centrum van Palermo. In het restaurant van het hotel kun je heerlijk eten. Wij hebben ook alle avonden daar gegeten.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Mirjam v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bel32010, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Bel 3, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 oktober 2017

Beste Gast,
Bedankt voor het schrijven van een review over ons hotel, wij stellen dit zeer op prijs.
Wij waarderen al uw feedback en complimenten en wij hopen u dan ook snel weer te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitzicht en lokatie is echt oke. Maar de bediening zit niet op gasten te wachten en dat is te merken ook. Ze geven hier op alle mogelijke manieren aan geen zin te hebben in gasten. Het begint al met geen moetje te willen doen een woord Engels te willen spreken. Ongeïnteresseerd de kamer wijzen. Boos worden als je het parkeer systeem niet helemaal begreep, en tot slot je pesten door alleen maar met 10 en 20cent munten het wisselgeld van het avondeten uit betalen. Maar wel een mooi uitzicht en mooi weer.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Christian W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
10
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel heeft een super uitzicht. Alleen daarom al is het een aanrader. Op de site staat er gratis parking doch zijn er maar 5 plaatsen voor het driedubbele aantal kamers. Het ontbijt was ok. De zwembaden zijn een pluspunt doch was het voor ons iets te koud om er in te gaan.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Een TripAdvisor-lid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bel32010, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Bel 3, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 september 2017

Beste Gast,
Bedankt voor het schrijven van een review over ons hotel, wij stellen dit zeer op prijs.
Wij waarderen al uw feedback en complimenten en wij hopen u dan ook snel weer te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een prachtig hotel met een enorm mooi uitzicht over palermo...vanu t de relax jaccuzi keek je over heel Palermo! Heel bijzonder.
Ontbijt was prima. Kamer was oké.. prima bedden. Schoon. Badkamer een beetje aan de kleine kant.

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
Bedank jerrymarloes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bel32010, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Bel 3, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2017

Beste Gast,
Bedankt voor het schrijven van een review over ons hotel, wij stellen dit zeer op prijs.
Wij waarderen al uw feedback en complimenten en wij hopen u dan ook snel weer te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2017 beoordeeld

Het terrasvormig hotel alsook de vernieuwde kamers hebben een mooi uitzicht op Palermo en de baai. Vele kamers zijn reeds vernieuwd en zeer ruim en modern ingericht. Verder is het hotel wat afgelegen van de stad en daardoor niet gemakkelijk te vinden (tip : volg de gele pijltjes van het hotel en niet de GPS).
Er is een shuttledienst van het hotel naar het centrum van Palermo (3€per pers enkele rit). De jacuzzi stelt niet veer voor ! Het hotel heeft een prima restaurant aan heel schappelijke prijzen. Parkeren is wat moeilijk gezien de weinige plaatsen op het hotelterrein, alternatief is langs de smalle openbare weg te parkeren (wel gratis).
Monreal ligt op 8KM van het hotel.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank clarissekurt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bel32010, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Bel 3, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 augustus 2017

Beste Gast,
Bedankt voor het schrijven van een review over ons hotel, wij stellen dit zeer op prijs.
Wij waarderen al uw feedback en complimenten en wij hopen u dan ook snel weer te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken