Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Palermo
Plaatsen
Inbox
Zoeken
  
Google
Manieren om Chiesa Inferiore della Cappella Palatina te ontdekken
Palermo en Monreale
1 beoordeling
vanaf US$ 68,02
Meer info
vanaf US$ 253,92
Meer info
Beoordelingen (427)
Beoordelingen filteren
427 resultaten
Waardering van reizigers
395
24
8
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
395
24
8
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 427 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2019

Schitterende kerk, met een enorme overdaad aan mozaïeken.
Qua overdaad vergelijkbaar met de Duomo in Monreale, maar dit op een veel kleinere oppervlakte.
Zeker te bezoeken als je in Palermo bent!

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank koenv655
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2019

Samen met Monreale de mooiste mozaïeken van de streek. Zorg dat je een goede gids bij hebt met uitleg over de mozaïeken. De tuinen en de gelegenheidstentoonstelling waren niet echt de moeite waard

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank JohanMerlo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2019

Deze kapel is overdadig versierd. Het plafond is arabisch,, de micro mozaïeken in byzantijse stijl. Overal pracht en praal, prachtig en overdadig versierd.

Datum van activiteit: juni 2019
2  Bedank BillemonM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2019

Werkelijk 1 van de mooiste kerkjes die ik ooit gezien heb. Zeker niet overslaan, maar daarna vlug naar Chiesa del Gesu want dat is de echt parel van Palermo

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank cris_geurtsen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 april 2019

Je gaat een groot gebouw binnen, door veiligheidscontrole, trappen op en dan stap je een prachtige kerk binnen met prachtige mozaiken. Mag je niete missen in Palermo

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank Zeeuwswereldreiziger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken