ZenHotels.com
Vio.com
Destinia.comUS$Ā 591
Hurb
Beoordeeld op 1 juli 2018 via mobiele applicatie

We werden in het hotel zeer persoonlojk ontvangen. Het is een klein hotel in een voormalige olijfolie perserij. Na fe check in werd ons een uitgebreide welkomstdrank met hapjes aangeboden en kregen we uitleg over de regio. Het hotel beschikt niet over een restaurant maar de uitbater stelt je restaurants in de buurt voor. Prima keuzes. 2 avonden per week komt een kok koken op het hotel en dat was top. Een heerlijk menu, niet te zwaar met wijn uit de streek, en wederom zeer vriendelijk bediend. De maaltijd maar ook ontbijt of gewoon een drankje nuttigen kan in de zeer mooie binnentuin.
Een absolute aanrader voor wie in midden Sardinie een hotel met erg persoonlijke ontvangst zoekt. En oh ja de bedden zijn van hige kwaliteit, letterlijk en figuurlijk .

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 15 juni 2018 via mobiele applicatie

Je ziet het en het is aan buitenkant niet mooi.
Maar dan stap je door het poortje en je staat verbaasd.Mooie tuin met allerlei zitjes,heel vriendelijk vrolijk personeel en gezelige kamer.
Echt een aanrader.
Gegeten bij local restaurantje.heerlijk en goedkoop.

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 8 juni 2017

dit hotel is gevestigd in een oude olijvenperserij. De bestaande kamers werden aangepast en dit maakt ze elk uniek. Wij aten hier ook driemaal. Tegen een democratische prijs bereidt de chef een driegangenmenu met dagverse streekproducten.
Het hotel heeft tevens een centrale ligging : om de streek te verkennen hoef je geen lange afstanden te rijden. Alles, samen met het vriendelijke personeel, maakt dat dit een plaats is om terug te keren.

Datum van verblijf: mei 2017
Beoordeeld op 30 april 2017

We verbleven met een groep van 7 personen gedurende meerder dagen hier.
Uniek kader (kamers mooi ingericht) en unieke tuin.
Gezellige gezamelijke ruimte (open haard)
Zeer verzorgd ontbijt.
Goed onthaal.

In het dorpje zelf is wel niet veel te beleven, dus voor restaurant enzo is wagen vereist.

(wij hadden ook 1 maaltijd ter plaatse ..... handig, goed maar niet echt super)

Kamertip: sommige kamers gelijkvloers hebben raam die op straat uitgeeft......
Datum van verblijf: april 2017
Beoordeeld op 17 augustus 2015

Dit is een uniek charmehotelletje, een uitstekende uitvalsbasis voor de verkenning van de streek. De binnentuin, eigenlijk een grote patiotuin, brengt aangename rust. Een verademing voor wie de luidruchtige Italiaanse hotels wil ontvluchten. Wij hadden een afzonderlijke suite in het getransformeerde karrenkot van weleer. leuk! Het diner in de Engelse tuin is zalig. Prima ontbijt in een typische kamer van het groot herenhuis.
Absolute aanrader.

Kamertip: Ga voor de afzonderlijke suite
Datum van verblijf: juni 2015