Ik twijfel om dit hotel de score 'vreselijk' te geven, maar 'matig' lijkt me dan weer te positief. Zo gruwelijk was het nu ook weer niet, maar het hotel heeft een heel hoog fawlty towers gehalte, waardoor je je soms afvraagt waar de verborgen camera zich bevindt.
Men heeft de kamers een tijdje terug gerenoveerd, of toch willen renoveren, maar het resultaat is compleet absurd! De badkamer: je kan amper uit de douche zonder op het toilet te staan, geen plaats voor de badmat, geen plaats voor je toilettas, maar wel een lavabo waar je als het ware een bad in kan nemen.
Op de dressoir staat een gigantische, zware, glazen lamp die maakt dat je dit oppervlak bijna niet meer kan benutten.
En zo kunnen we nog een tijdje verder gaan.
Het budget van de renovatie had men zo veel beter kunnen gebruiken!
Het restaurant staat voor chaos. Men vraagt je op een dag op voorhand een keuze te maken uit het keuzemenu. Op zich niets verkeerd mee, zeker niet omdat we in groep reisden. Maar de dag er na is men compleet vergeten wat je hebt gekozen, men vraagt zelfs niet wat je hebt gekozen, er wordt gewoon heel snel een bord voor je neus geplaatst. Het eten is eetbaar, maar daarmee is ook alles gezegd. Smaakloos, zonder inspiratie.... het woord grootkeuken komt in ons op.
De organisatie van het ontbijtbuffet is ook Ʃcht niet goed. De borden staan helemaal in het midden, zodat je al lange armen moet hebben om een bordje te bemachtigen. te weinig bestek. Iedereen staat op elkaar gepakt doordat alles op ƩƩn hoopje staat.