Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (539)
Beoordelingen filteren
539 resultaten
Waardering van reizigers
308
165
41
16
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
308
165
41
16
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 539 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juni 2017

Een heel fijn en goed hotel! Het hotel is heel netjes, alles is schoon en netjes. Zeer vriendelijk en hardwerkend personeel, echt niets is teveel gevraagd! uitzicht vanaf je balkon is prachtig, ongeacht waar je zit. Een auto huren is echt een aanrader. het eiland is prachtig en heeft veel verschillende landschappen/activiteiten. Er is weinig in de omgeving waardoor, als je wat van het eiland wilt zien, dan is dit echt noodzakelijk. Olbia is ong 10 min rijden en heeft een hele leuke "boulevard" met restaurantjes. vanuit het hotel kunnen ze de gasten op vaste tijden naar Pittulongu brengen en ook weer ophalen. tegenover het hotel zit een winkelcentrum met een grote supermarkt.

Het enige minpunt was dat het bed vrij hard was ondanks dat het een boxspring was.

Zwembad heeft lagen waardoor je niet alleen maar hoeft te zwemmen maar ook kan "spelen" in het water. het panoramisch uitzicht is echt adembenemend.
Wij hebben persoonlijk nog nooit zon uitgebreid hotel gehad. de keuze was reuze!

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ilonka1993
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 september 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt op het eerste zicht wat afgelegen maar eigenlijk ben je overal dichtbij. De gratis shuttle van het hotel brengt je naar het strand van Pittu Longo en je krijgt gratis handdoeken mee, te vragen aan de receptie. Op wandelafstand heb je een winkelcentrum, goed indien je zelf een lunch wilt samenstellen. Het personeel is uitermate vriendelijk en het restaurant heeft een uitgebreide kaart met lekkere gerechten die zijn prijs waard zijn. Op het ontbijtbuffet staat vers fruit, yoghurt, ontbijtgranen, gebak, roerei, worstjes, overheerlijke espresso enz. De bedden zijn heel goed en de kamers zijn heel netjes. Van aan het zwembad heb je een heel mooi uitzicht. Kortom, zijn sterren waard

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank AnnBalou
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 augustus 2016

Het hotel is heel netjes en de kamers zijn simpel, maar wel héél schoon! Ook het uitzicht vanaf je balkon is prachtig. Maar het zwembad is werkelijk sprookjesachtig mooi gesitueerd. Het is niet een extreem groot zwembad maar het is er wel lekker rustig. Het zwembad is omgeven door een weide en er zit ook een klein peuterzwembadje bij. Alleen de ligbedden zijn hernia opwekkend. Dat is echt een minpunt. Daar hoort een matrasje op te liggen. Het restaurant is wel super van kwaliteit, ook het ontbijt. Ook voor mensen met glutenintolerantie. We vonden het wel wat jammer dat je niet echt kunt wandelen vanaf het hotel of een rondje hardlopen. Verder ligt het hotel lekker centraal voor allerlei leuke excursies. Het is op 10 minuten afstand van Olbia. Deze stad is voor één avondje best even gezellig maar stelt verder niet veel voor. (taxi daar naartoe is € 25) Porto Cervo en Porto Rotondo zijn aanraders en als strand zou ik absoluut naar Baja Sardinia gaan. Dat is ongeveer 45 minuten vanaf het hotel maar het is een prachtige (bochtige weg) waarbij je ook langs een leuk dorpje komt waar elke donderdag een leuke markt is. Van het hotel krijg je elke 3 dagen schone strandlakens. Schuin aan de overkant van het hotel is een overdekt winkelcentrum met een grote supermarkt waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt en meer. De prijs voor dit hotel is in vergelijking met andere landen misschien aan de hoge kant maar in vergelijking met andere hotels op het eiland echt niet zo gek.

Kamertip: Als je actieve kinderen hebt kun je beter de kamers aan het zwembad nemen. Dan kunnen zij direct het gras in rennen om te zwemmen of spelen.
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Sandyschot1000
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 augustus 2016 via mobiele applicatie

Een fantastisch hotel met een enorm uitzicht. Goede keuken en een zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
Schone kamer en een dienstverlenend personeel die meerdere talen spreken.
Infinitypool is prachtig en heerlijk om in te zwemmen. Apart gedeelte voor peuters.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Esmeralda G
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 september 2015

Mooie kamer met alle comfort ,
uitgebreid ontbijt op terras met schitterend uitzicht op mooi zwembad.en zee
gratis ligstoelen en handdoeken aan het zwembad
uitzicht op de haven van Olbia
wij waren met huurauto wat aan te bevelen is om mooie streek rondom Olbia te bezoeken

Kamertip: wij hadden kamer met terras en uitzicht op industriele haven , geen hinder van ondervonden
Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Nico B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken