Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.464)
Beoordelingen filteren
2.464 resultaten
Waardering van reizigers
808
745
397
275
239
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
808
745
397
275
239
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.464 beoordelingen
Beoordeeld op 1 augustus 2019 via mobiele applicatie

Groot hotel met veel faciliteiten.
Grote schone kamer, vriendelijk personeel.
Het zwembad is in tegenstelling tot de stranden de hele dag erg rustig. Niet voor iedereen ligbedden maar in het gras met schaduw van de palmbomen en ander groen ook prima. Het 50 meterbad is ook rustig en heeft ook kleine ligweide maar zonder bar.
De gym is zeer goed: beste hotel gym ooit.
Ontbijt is oké, maar wel elke dag hetzelfde. Iets minder wegwerp plastic zou ook beter zijn.
Diverse restaurants op het terrein.
Een auto is wel nodig, het hotel ligt enkele kilometers van stranden en stad.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank barbarabD2294TB
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 juli 2019 via mobiele applicatie

Reservering gemaakt voor 10 dagen met 4 personen. 2 volwassen en twee kinderen (14 en 16). Bij de boeking hebben wij gekozen voor een vier sterren hotel dit vanwege de luxe die wij graag wilde hebben.

De aankomst verliep niet erg soepel. Personeel spreek slecht engels, op een dame na bij de receptie.

Wij kregen voor per kamer maar 1 sleutel. De keycard werkte voor beide kamers niet. We kregen het verzoek om deze dagelijks in te leveren. Dit omdat anders de schoonmakers geen toegang konden krijgen. Dit was niet waar.

Wij sliepen in het sporthotel. Dit hotel is duidelijk erg uitgeleefd. Smerig tapijt in de gangen etc. De kamers waren wel erg netjes. De douches op de kamer hebben geen scherm waardoor na het douche een oceaan aan water ontstaat op de vloer.

Vooraf de boeking was niet duidelijk aangeven waar je slaapt. De kamers in het echte hotel schijnen wel goed te zijn net zoals de appartementen.

Parkeren is geen probleem. Onder de hotel is een garage maar voor onervaren bestuurders erg moeilijk om te parkeren. Het is daar erg nauw.

Ontbijt is goed te doen. Voor 09:00 uur, daarna is het erg druk en op is dan op. Je kan binnen of buiten zitten.

Zwembad is oke maar gebruikt een opknapbeurt. In de ochtend zijn er genoeg ligstoelen aanwezig maar na 10 uur zijn ze bezit. Je kan op prima liggen op de grasheuvels. Eten en drinken vonden wij wel wat aan de dure kant aan het zwembad.

Middageten hebben wij niet gebruikt dus geen mening.

Wij hebben in 10 dagen 3 maal gegeten in het restaurant (sa mesa) prijs kwaliteit in orde. Wel weinig personeel maar dat ligt meer aan het management. Daardoor komt de service wel in het geding. Maar nogmaals dat ligt niet aan de obers die doen hun uiterste best.

Het animatie team werkt keihard om mensen bezig te houden maar ze krijgen door het management duidelijk geen middelen. Zij geven wel alles en voor kinderen tot 10 jaar leveren zij prima werk. Het avond programma is ook gericht op kinderen tot 12 jaar oud. Voor volwassen wel leuk om me te doen maar niet uitnodigend. Met andere woorden, ook hier ligt het duidelijk aan het management en niet aan de uitvoerende.

De sportfaciliteiten zijn ok. 15 euro om tennis spullen te huren. De voetbal velden horen niet bij de accommodatie. Er zijn twee slechte veldjes welke je kan gebruiken. Fitness mogelijkheden zijn ok. Spa niet gebruikt. On tw zwemmen in het olympisch bad is een badmasker verplicht !!!

Indien eigen auto, stranden in de omgeving zijn prachtig. Het maakt niet uit waar je naar toe gaat. Stranden zijn allemaal mooi. De boot excursie (virgina) is aan te raden, kies wel voor de vip tickets. Kwa eten en drinken is dat gelijk aan een normale ticket.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 1982rmj
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 juli 2019

Zeer mooi hotel. Goed ontvangst. We hebben kamer voor 4 personen. Zeer zuim en van alle voorzieningen voorzien. Ontbijt is zeer uitgebreid. Alle faciliteiten makkelijk te bereiken. Diverse keus aan restaurants

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank PieterD614
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 juli 2019 via mobiele applicatie

Na alle (negatieve recensies) gelezen te hebben over t hotel kunnen wij toch ook wel wat positiever zijn, hierbij ons oordeel;
- personeel is zeker vriendelijk en willen je ten alle tijden helpen, nadeel; ze hebben t super druk - rennen zich kapot - dus ze komen wat chaotisch over
- kamers zijn groot en we hadden een groot balkon dat vinden wij lekker, maar indd, tis niet super luxe.. veel is gedateerd maar niet kapot ofzo, maarja eerlijk is eerlijk; de foto’s op de site komen wel overeen met het interieur haha
wij vonden de kamer wel schoon, maar geloof dat hier en daar wat schimmel zat.. sja..
- aangezien ik zwanger ben hadden we gevraagd om een kamer dichtbij alle faciliteiten die rustig was - en daar hebben ze zeker rekening mee gehouden! We zaten gelijk in t hoofdgebouw en t was allemaal nog geen minuut lopen voor me..
- ontbijt was prima te doen hoor, sja het is groot en massaal, maar als je buiten zit merk je t allemaal niet. Wij vonden t niet slechter als andere ‘ontbijtjes’ in t buitenland.. ze doen hun best alles bij te vullen, maar soms vergeten ze dingen..
Als je er om vraagt dan vullen ze t gelijk aan.
- het restaurant Sa Mesa is wat ons betreft toch wel een van de betere restaurants in een hotel!! Iedere avond hebben we iets anders gegeten en ook daar doet t personeel echt zn best voor je! Alleen t wachten op de rekening duurt wat lang... mijn vriend heeft dagelijks iets met vis gegeten, alles is rijkelijk belegd en zeker niet te duur! Probeer ook de vlees gerechten, zeker de moeite waard!
- shuttle bus naar strand is ideaal, maar wij baalden zelf dat we geen autootje hadden. Wel 1 dag gehuurd, maar wij vonden Sardinië zelf n beetje tegenvallen... maar goed, het zwembad is ook heerlijk vertoeven..

Dus... het hotel heeft voor en nadelen... het is zeker niet het meest luxe hotel, maar de prijzen qua nachten zijn ook niet al te hoog. Voor 10 dagen vonden wij t prima te doen! Sardinië zelf zouden we persoonlijk niet snel overdoen..

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Discus56
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 april 2019 via mobiele applicatie

Het is net een voldoende (6). Niet heel slecht en ook niet erg goed. Hotel is over het algemeen wel schoon, alleen moet het zeker helemaal worden opgeknapt. Hotel is oud en er-overnachten veel kinderen (met name veel verenigingen zoals voetbal en basketbal clubs). Voor de rust moet je het niet doen, het is overal erg druk. Met ontbijt sta je gewoon voor de deur in de rij. Enorme chaos in de kantine, personeel doet zijn best en ze zijn zeker vriendelijk.

Mijn keus op dit hotel heeft twee redenen.
1)zwembad 2) dicht bij het luchthaven.
Als je voor je rust naar Olbia gaat moet je dit hotel niet boeken. Alleen voor een paar dagen is mogelijk!!

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank idrisatesci
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken