Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 100
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 06-04-23
Priceline
US$ 90
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05-04-23
Vio.com
US$ 80
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 09-04-23
Expedia.comUS$ 102
Hotels.comUS$ 102
Trip.comUS$ 107
alle 20 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.288)
Beoordelingen filteren
1.288 resultaten
Waardering van reizigers
798
414
53
19
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
798
414
53
19
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.288 beoordelingen
Beoordeeld op 9 juli 2019

Prima hotel vlak bij airport. Mooie ruime kamer. Schoon. Prima boxspring dubbelbed . Wij verbleven ivm vlucht 1 nacht. Mijn man kreeg vroeg in ochtend heftige bloeding. De receptionist kwam meteen en hielp geweldig. Met ambulance naar ziekenhuis. In middag weer terug. Wij hadden heerlijk ontbijt gemist maar voor ons werd tafel gedekt met alles er op en aan. Kamer was weer superschoon.
Fantastisch. Wat een super service en lieve bediening.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Joke T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
JazzhotelOlbia, Responsabile relazioni con la clientela van Jazz Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2019
Google-vertaling

Dear Joke T,

Thank you for taking time to leave us a review about your stay.

Thank you for your nice words about service and our staff, we were really sorry to knew about your husband medical condition, we are glad that our staff had helped you during this difficult situation.

We really hope to wellcome you again,
Best Regards
Stefania Casu Booking & Sales Agent

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2019

Dit hotel is goed gelegen dicht bij de luchthaven. Is makkelijk als je een vroege vlucht hebt, maar het is zeker geen verblijfshotel. Het zwembad is mooi op zich, maar er zijn geen bomen of planten, dus niet echt gezellig. Het hotel zelf is heel netjes, maar ook niet echt gezellig. In de lobby is er meestal veel volk aanwezig, dus er is niet zo veel mogelijkheid om hier rustig te gaan zitten. Het personeel aan de balie is zeer vriendelijk. Het ontbijt is goed, maar het avondeten kan volgens ons beter. Personeel in het restaurant niet echt vriendelijk.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank Linda D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
JazzhotelOlbia, Responsabile relazioni con la clientela van Jazz Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2019
Google-vertaling

Dear 451linda,
Thank you for tak
ing time to leave us a review about your stay.

We are glad to know that you have appreciated our cleanliness standard and our reception team.

We would like to say that Jazz hotel is in an ideal location if you wish to explore Olbia and the sorrounded, that is why it is really near to the main road that drives you to most of the places in the North of Sardinia, that is why it is apreciated also by our guest that stay longer.

We are sorry to hear that you haven't apreciated our restaurant staff, it is really well revied usually.

We really hope to wellcome you again to show our real standards,

Best Regards
Stefania Casu Booking & Sales Agent

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2018

Met de auto vanuit Arbatax, via de prachtige weg langs de kust naar Olbia gereden omdat we de volgende dag tamelijk vroeg moesten vliegen. Jazz Hotel ligt ECHT vlakbij de terminal maar in de kamer hoor je daar niets van. Mooi, modern en zeer schoon hotel met een prima restaurant erbij. Het ontbijt 's ochtends was MEER dan prima !
Zou eigenlijk niet weten wat je meer zou willen hebben dan wat dit hotel te bieden heeft.

Kamertip: voor 1 nacht is iedere kamer prima. Mocht je langer willen verblijven wellicht een kamer met balkon.
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank migua2000
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 juli 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel is vrij nieuw, zeer mooi ingericht met veel smaak.
Vriendelijk onthaal, zeer behulpzaam. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Ondanks de ligging kort bij de luchthaven absoluut geen geluidshinder door zeer degelijke verduisteringsdeuren die ook ongewenst geluid buiten houden. Een extra: gratis parkeergarage
Het zwembad is mooi ommuurd zodat je je niet op 500 m van een luchthaven voelt.
Maar de echte topper is de kwaliteit van de kamers met zeer degelijke bedden en mooie inrichting. Echt klasse voor een scherpe prijs. Aanbevolen voor he eerste of laatste nacht op Sardinië als je vliegt vanuit Olbia!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank CU_Albert
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
JazzhotelOlbia, Responsabile relazioni con la clientela van Jazz Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2018
Google-vertaling

Dear Albert,

thank you for taking time to leave us a review about your stay at Jazz Hotel. Feedback from our guests are really important for us in order to improve our services.

Thanks for your kind words about our Hotel, we are happy to know that you have appreciated the quality of our rooms and furnishing.
Really nice to read that you could enjoy the swimming-pool, even if we are really near to the airport it is definetely a quite area.

Looking forward to welcome you again at Jazz Hotel.

Best Regards

Stefania Casu
Booking & Sales Agent

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 april 2018 via mobiele applicatie

Schoon, mooi hotel. Mooi zwembad en aardig personeel. Ideaal gelegen op 500 meter van het vliegveld. Op 2km afstand van het stadscentrum van Olbia. Erg lekkere bedden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank ConnyO_12
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken