Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 97
Hotels.comUS$ 97
PricelineUS$ 103
TravelocityUS$ 97
Orbitz.comUS$ 97
HurbUS$ 108
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (280)
Beoordelingen filteren
280 resultaten
Waardering van reizigers
83
140
47
6
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
83
140
47
6
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 280 beoordelingen
Beoordeeld op 30 augustus 2019 via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst. Prima gemoderniseerde kamers. Jammer, dat airco achter gordijnen zit. Werkt daardoor 's-nachts niet optimaal.
Van de buitenkant oogt het hotel van ongezellig.
Ontbijt was minimaal. Helaas b.v. geen bruin brood.
Ligt op 400 m van Pizzeria Jessica. Lekker eten. Verder liggen er nog wat andere restaurantjes in de buurt.
1,5 km van centrum Nuoro.
Omgeving heeft maar een paar touristische bezienswaardigheden. Nuoro zelf stelt niet veel voor.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank woutp656
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 augustus 2019

Dit hotel is echt geweldig! We hadden een reis geboekt via Kras en wisten dus van te voren niet waar we terecht zouden komen. Dit hotel was boven verwachting. De kamer was netjes en modern. Ontbijt is goed geregeld en uitgebreid. Personeel is uitermate vriendelijk. We kregen de airco niet werkend, meneer is met ons meegelopen en gaf ons een extra kaart om de airco aan te laten zodat we terug kwamen in een gekoelde kamer. Daarna kregen we een drankje van het huis omdat hij zich schuldig voelde, terwijl het volkomen onze eigen beperking was. Enorm gastvrij en ik zou hier zeker naar terug komen! Enorm goede start van de vakantie!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Etillite
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 juni 2019

Hotel ziet er aan de buitenkant niet mooi uit. Van binnen is het gerenoveerd. Alhoewel dat niet overal erg goed is gedaan. Personeel is erg vriendelijk. Ontbijt is prima. Aan het personeel kun je vragen om cappuccino/espresso. Kamer en douche niet groot maar voldoen. Parkeerplekken vóór op straat en een aantal achter het hotel (je moet langs het hotel naar beneden rijden). Ga vooral NIET eten in het restaurant beneden. Je komt in een zeer kille "zaal" waar je je 50 jaar terug in de tijd waant. Eten stelt ook niet veel voor. Wij hebben het geprobeerd maar is zeer zeker geen aanrader. Waardering gemiddeld omdat het voldoet om te slapen en ontbijten.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank ank824
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 januari 2019 via mobiele applicatie

Van buiten is het misschien niet veel, maar van binnen is het een modern hotel met zeer vriendelijk personeel! Het ontbijt is heerlijk, de kamers zijn schoon en de bedden slapen goed. Er is voldoende parkeergelegenheid en goed te bereiken vanaf de grote weg.

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 88_Anne_besuijen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 augustus 2018

Wij hadden de gezinskamer op de 4e etage. Een goede kamer en vooral schoon. Het hele hotel is van binnen verbouwd en heeft een strak en modern uiterlijk gekregen. De airconditioning op de kamer is bij zeer warm weer niet voldoende. Wij hielden zeker overdag de gordijnen dicht en op de airco zodat deze in ieder geval de gekoelde lucht de kamer in kon blazen. Na zonsondergang zetten we de ramen tegen elkaar open (badkamer en kamer) om door te tochten. 's nachts lieten we het raam van de badkamer open. Het ontbijt is prima, er wordt rekening gehouden met gluten vrij (zagen hiervoor producten liggen). De bediening is zeer attent en aardig. Goede koffie. Ook de in- en uitcheck verliep snel en zonder problemen.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank FerdyP71
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken