Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Marinus
Eindhoven, Nederland

Prima hotel maar erg groot

4,0 van 5 bollen9 jun 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Locatie van het hotel is prima. Heeft n grote gratis parkeergelegenheid. (overzijde van het hotel)
Is wel n zaken hotel, bv vier of vijf receptionisten, soms erg druk bij inchecken.
Wij hadden n kamer in de toren, helemaal prima, groot genoeg en n hele grote badkamer.
Ontbijt super, erg attent personeel en meer dan voldoende.
Prijzen voor drankjes erg hoog, thee € 5,50, glaasje gewone wijn € 8,50.
Samengevat: prima hotel, goed ontbijt, mooie kamers
Datum van verblijf: juni 2024
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
T Team, Marketing van UNAHOTELS T Hotel Cagliari, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 10 jun 2024
Dear Mr and Mrs xy,
we are glad to have such a nice review full of your observations for our hotel. It is important for us to understand what the perception of our guests is in the management of our services and in what we offer to you, trying to give always an excellent service.
Our hotel is large and this gives us the possibility to have important spaces full of light such as the large bright hall for art exhibitions and the TGarden for the relaxation of our hotel guests and friends of Cagliari.
We are very happy you enjoyed our free parking, I hope it was very convenient for you to get around and see many different places without the worry of a car!
And thank you for the compliments on the breakfast, we are trying to make the service more and more efficient for guests who need time to enjoy the coffee, cakes, the good food of our Chef but also the excellent fruit of this season.

We look forward to hosting you again and send you warm greetings from all of us.

Rita Zoccheddu
|customer care|
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 202
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • eDreams
1.9 km van UNAHOTELS T Hotel Cagliari
Gratis wifi
Roomservice
€ 136
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 136
1.8 km van UNAHOTELS T Hotel Cagliari
Gratis wifi
€ 222
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 222
1.9 km van UNAHOTELS T Hotel Cagliari
Gratis wifi
€ 102
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.8 km van UNAHOTELS T Hotel Cagliari
Gratis wifi
Zwembad
€ 410
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 410
2.0 km van UNAHOTELS T Hotel Cagliari
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    € 343
  • Official Site
1.7 km van UNAHOTELS T Hotel Cagliari
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    € 365
  • Expedia.com
    € 404
1.4 km van UNAHOTELS T Hotel Cagliari
Gratis wifi
Roomservice
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    € 128
  • Expedia.com
    € 150
1.8 km van UNAHOTELS T Hotel Cagliari
Gratis wifi
Bar/lounge
COURT
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 129
  • Hotels.com
    € 129
  • Agoda.com
    € 129
1.6 km van UNAHOTELS T Hotel Cagliari
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 163
  • Expedia.com
    € 165
11.5 km van UNAHOTELS T Hotel Cagliari
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Cagliari bekijken
Beoordelingen (2.510)
Beoordelingen filteren
2.510 resultaten
Waardering van reizigers
1.388
850
158
60
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.388
850
158
60
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.510 beoordelingen
Beoordeeld op 10 april 2024 via mobiele applicatie

Waar moet ik beginnen.. wat een zonde van een mooi, net hotel met vriendelijk personeel. Dat is ook het enige positieve dat ik kan zeggen.

We komen aan en kregen een verkeerde kamer, 2 enkele bedden terwijl we een 1 dubbelbed geboekt hadden. Werd wel direct opgelost, maar dan kregen we een kamer met een dubbelbed waarbij de spleet eigenlijk gewoon is opgevuld dat noem ik geen volwaardig dubbelbed. Het bed was ook keihard.

De stopcontacten bevinden zich in het midden van het bed dus je kan je gsm niet naast je leggen tenzij je wilt dat hij in je bed ligt. Er was maar 1 nachttafeltje voorzien. Dan ben ik maar ingenieus geweest en heb ik de poef gebruikt die in de kamer stond. Er was maar 1 set badhandoekken voorzien, zijn we gaan vragen hebben we toen ook direct gekregen.

De badkamerspullentjes waren niet aangevuld, ik veronderstel dat de kuisvrouw haar trolley leeg was idem voor de handdoeken. Maar de badkamerspullentjes werden volgende dag ook niet aangevuld.

Toen we de kamer binnen kwamen was het heel warm 24°C, in april.. Het was buiten frisser en aangenamer dan op onze kamer. Ik had de airco verlaagd naar 19°C deze had heel tijd aangestaan toen we waren gaan uit eten ik zou verwachten dat onze kamer fris is als we terug kwamen, was helaas niet zo, hij stond weer op 24°C om de 1of andere reden (achteraf gezien een automatische instelling veronderstel ik, wat ook niet zou mogen) dan heeft hij de nacht aangestaan en het was niet koud. En als ik hem uitzette was er veel lawaai van een bepaald machine ook nadat onze airco al een tijdje uitstond. Dat was nog maar de eerste dag..

De volgende ochtend gaan we ontbijten de worstjes waren droog en roerei was niet spetterend voor de rest was het ontbijt dik in orde.

Nadien ben ik aan de balie gaan vermelden van dat onze airco niet correct werkt. De mevrouw aan de balie checkte onze kamer temperatuur en die was 27°C... dat is geen 19°C eh. Ze ging het oplossen... 4u later we komen terug in het hotel na bezoek aan de stad. Ik check eerst bij de balie. De kamertemperatuur is 25°C, ik zeg je hebt 4u de tijd gehad om het op te lossen en de temperatuur naar beneden te doen hoe kan dit nu. Ze kon mij geen antwoord geven.

Daar na vertrekken weer voor enkele uren en had ik de onderhoudsman gezien, ze gingen het oplossen. We komen terug en gaan naar onze kamer nog altijd warm geen 27 meer maar ook geen 19 of 20... Als volgt gaat mijn vriend naar beneden 3de keer al en zegt dat het probleem nog steeds niet is opgelost. Nu een andere receptionist, blijkbaar moet die om de 10 min drukken voor onze gewenste temperatuur (dit lijkt mij nu toch niet een absurde temperatuur om te verkrijgen). Alsook wist hij te vertellen dat de airco s'nachts uit gaat om dat het nog geen hoogseizoen is en uit besparen. Dit voor 1 van de deftige hotels van Cagliari ik verwacht meer dan laagseizoen excuses is niet oke voor dit soort hotels.

Kamertip: Kies een andere hotel.
Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Camper18079206200
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Rita Zoccheddu, Marketing van UNAHOTELS T Hotel Cagliari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 april 2024
Google-vertaling

Dear Guests,

We are deeply sorry to learn that your experience at our hotel did not meet your expectations, especially considering our passionate work as an excellent 4-star city hotel service. We sincerely apologize for your disappointment and for all the inconveniences you have mentioned first of all the lack of towels, which was a serious oversight on our part.

Regarding the issue with the double bed, we would like to explain that this choice was made with the aim of ensuring better cleanliness and disinfection of all parts of the bed, including those difficult to access under the bed itself. This allows us to carry out thorough cleaning and systematic disinfection, contributing to your well-being and safety during your stay. Additionally, we are always available 24/7, and our housekeeper is skilled at finding solutions for any discomfort related to the bed's comfort, thanks to a precise selection of mattresses, sommiers, and pillows among the best available .

Regarding the temperature of your room, we want to assure you that our maintenance team has been constantly monitoring the situation. However, the sudden increase in temperatures, almost summer-like, made it difficult to intervene promptly in the settings. We sincerely apologize for this inconvenience.

We would be delighted to welcome you back to our hotel to provide you with a much better experience. Please feel free to contact us directly if you have any further questions or requests; we are here to assist you.



Best regards,

Rita |customercare@thotel.it|

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2023 via mobiele applicatie

Hotel staat op loop afstand van het oude centrum. Het oude centrum is super gezellig en veel te zien. Bij de receptie werden we heel vriendelijk ontvangen en we kregen een uitgebreide uitleg en kaart waar we allemaal naartoe konden. De kamers waren schoon, ontbijt was goed, vriendelijk personeel. Hotel is echt een aanrader, het was alleen jammer dat er geen zwembad was om even af te koelen.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Roving50810523392
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Rita Zoccheddu, Marketing van UNAHOTELS T Hotel Cagliari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 september 2023
Google-vertaling

Dear Madam,
thank you very much for sharing with us your experience in our hotel, we are very happy you enjoyed your stay and appreciated our welcome with the advice we love to give so that guests can better appreciate the city of Cagliari and the walks in the picturesque historic districts.
We hope to welcome you again with the same excellent welcome.

Greetings,


Rita Zoccheddu | customer care |

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2019

Wij zaten in de ronde toren op de 11e verdieping: mooi uitzicht over de stad. De badkamer ziet er prachtig uit en is heel ruim, prima kamer. Fantastisch ontbijt met enorm veel keus. Vriendelijk personeel.

Kamertip: In toren op hoogte: mooi uitzicht. Er zijn namelijk ook kamers in een ander laag gebouw.
Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Thundercatgm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
customercare_thotel1, Responsabile relazioni con la clientela van UNAHOTELS T Hotel Cagliari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2019
Google-vertaling

Dear mrs mr Thundercatgm,

thank you for sharing your experience and for your nice review and positive score.
We are glad to know you enjoyed your time with us at THotel and for having appreciated our rooms with a view on the city, our style in services such as our rich breakfast our chef loves to prepare with new cakes, sweets and seasonal fruit.
We try to be always kind and helpful inviting our guest to discover our nice town and wonderful island.

We hope you will come back again and be our guest again.



Rita
|customer care|

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 oktober 2018

Personeel vriendelijk, bar en restaurant goed. Lekkere hapjes bij je bier of cocktail (zijn trouwens beide even duur). Wij hadden een kamer in de toren, de een na hoogste verdieping. Super uitzicht met panorama uitzicht over de stad. Zelfs wanneer je een douche neemt heb je zicht naar buiten. Gratis parkeren is super. 25 min lopen vanaf het oude centrum. Echter, de route naar het oude centrum leidt je door hele stille en authentieke straatjes, de moeite waard dus!

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank SanineM
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
customercare_thotel1, Responsabile relazioni con la clientela van UNAHOTELS T Hotel Cagliari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Toosje,
we are so grateful for your great review and description, it is so nice and true !

Some of our rooms in the tower are special for having big windows with a view on the city always amazing.
And then from the sky to the street. The best way to discover the soul of this town is exactly what you did, walking in the narrow and old streets from the THotel to the Bastione San Remy, the heart of Cagliari.

Thank you!

Rita
|customer care|

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2017

Goede locatie, op loopafstand van het oude centrum.
Mooie kamer. Er was een gemakkelijke stoel op de kamer, op verzoek werd er zonder probleem een bijgeplaatst.
Goede bedden.
Zeer verzorgd ontbijt (met o.a. zalm).
Ruime gratis parkeergarage

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank ovar99
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
customercare_thotel1, Responsabile relazioni con la clientela van UNAHOTELS T Hotel Cagliari, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juni 2017
Google-vertaling

Dear ovar99,
thank you for sharing your experinece at T Hotel.
We look forward to having you again as our favourite guest and send our best regards.
Enrica Carbini
Web Marketing & Customercare

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken