Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 239
Aanbieding bekijken
Volledig restitueerbaar voor 06-04-23
Geen aanbetaling vereist
Expedia.com
US$ 241
Aanbieding bekijken
Volledig restitueerbaar voor 07-04-23
Agoda.com
US$ 189
Aanbieding bekijken
Volledig restitueerbaar voor 06-04-23
Hotels.comUS$ 241
travelup.comUS$ 217
TravelocityUS$ 241
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (995)
Beoordelingen filteren
995 resultaten
Waardering van reizigers
287
413
189
73
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
287
413
189
73
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 995 beoordelingen
Beoordeeld op 22 mei 2016

Prima hotel in het centrum en op beloopbare afstand van het oude centrum met restaurantjes en barretjes.
Goed ontbijt met super uitzicht over oude centrum.
Lekkere harde bedden in een ruime kamer en ruime badkamer.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank 229nicok
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RVisconti, Marketing manager van Hotel Catalunya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for choosing our Hotel for you stay in Alghero.
We are happy to read that you enjoyed our central and panoramic location, at a walking distance from the old town, the port and all the bar and restaurants of the area, our buffet breakfast served at the panoramic Restaurant Blau from our friendly staff and the comfort of our renewed rooms.
We look forward to your next visit, best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2016 via mobiele applicatie

Voor een lang weekend met de familie hier verbleven. Mijn vrouw en ik hadden samen met onze zoon een junior suite op de 8e etage. Prachtig uitzicht over de oude stad en de haven. Op zaterdagavond/nacht veel herrie vanaf de 9e etage (waar de bar zit). De andere nachten hier geen last van gehad. Kamer is verder sober maar netjes ingericht met lekker wat ruimte, ook het balkon is groot en heeft dat al eerder genoemde mooie uitzicht. Badkamer niet groot maar wel met een fijne regendouche.
Ontbijt niet heel uitgebreid maar wel genoeg en goed. Met wederom dat prachtige uitzicht. Afstand tot het oude centrum is via een parkje in minder dan 5 minuten lopend te bereiken.
Al met al zou ik het hotel aanraden ondanks de herrie op zaterdagavond.

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank NielsB282
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
RVisconti, Marketing manager van Hotel Catalunya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for staying at Hotel Catalunya and for choosing the comfort and the great view of our J Suite with balcony, the same view you enjoyed from our panoramic Restaurant Blau.
We are sorry for any inconvenient occurred on saturday, the Blau Skybar was reserved for a private event ( weeding) and we hope you can understand and apologies us for any disturb.
We are pleased to inform you that we will introduce new and delicious food in our buffet breakfast.
We look forward to your next visit, best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2015

Net hotel, maar wat te sobere kamers voor de superior prijs.Er is een privéstrand van het hotel,maar als je de bus van het hotel mist is het 2km wandelen.
Voordeel is wel dat de airportbus (1.5€) bijna voor het hotel stopt. dus ideale transfer vanaf vluchthaven ,zelfs op zondag morgen 6u.
Aan het parkje voor het hotel, aan de busstop,is gezellig terrasje met vriendelijk personeel en zalige cappucino of aperol spritzer;aanrader!

Het hotel was netjes en verzorgd,maar voor een superior kamer hadden we iets meer verwacht, zeker voor de betaalde prijs.
Ontbijt wasin orde, maar vraag koffie aan de bar ipv uit machine v/h ontbijt...

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank 418wimc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 mei 2014

Het hotel ligt vlak bij de boulevard en het oude centrum van Alghero.Ik had een kamer op de 7e verdieping ,je kon het raam opendoen en je had een schitterend uitzicht over de stad.Je hoorde weinig geluiden uit de stad..De kamer was vrij ruim,schoon en de badkamer met douche was prima.Ik heb nog nooit ontbijt gehad met een geweldig uitzicht van de 9e verdieping over de stad en baai.Je kunt er later op de dag ook wat drinken ,het is bijna altijd heel druk,jammer dat je vaak lang moet wacht om te bestellen ,omdat er niet zoveel personeel is om mensen te helpen.Het ontbijt was prima ,er was een ruime keus om te kiezen voor eten en drinken.Het beste restaurant in de stad vond ik ristorante trattoria [largo s.francesco] in het centrum.Heel mooi van binnen en prima eten.Het mooiste terras vond ik op de oude stadsmuur [bastion marco polo]waar je de zon kunt onder ziet gaan.Je kunt er ook mooi fietsen,er zijn fietspaden en je kunt overal wel fietsen huren.Kortom een mooie plek om even eruit te zijn.Ik heb voor 120 euro gevlogen met ryanair Eindhoven-Alghero.

Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank siegfried d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 april 2014

Mooi, goed gelegen hotel. Zeer vriendelijk personeel.
Grote kamers. Wij verbleven op 8ste verdieping: leuk!!
Kamers zijn niet zo best geïsoleerd. Matrassen zijn hard.
Badkamers zijn aan vernieuwing toe.

Kamertip: 8ste verdieping is leuk: mooi uitzicht, geen hinder van geluid boven de kamer.
Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ErnaV194
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken