Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig uitzicht, fantastisch eten en top bediening”
Beoordeling van Nautilus

Nautilus
Geclassificeerd als nr. 23 van 404 Restaurants in Alghero
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 68
Gegevens restaurant
31 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag met het gezin heerlijk gegeten op het dakterras. Zeer gastvrije bediening. We kozen voor een mix aan voorgerechten, waaronder overheerlijke mosselen. Daarna onder andere een zeldzaam lekkere, licht gegrilde tuna steak met pistacchio (aanrader!) en gamba’s. Ondertussen genoten van een prachtige zonsondergang. Ook de nagerechten waren erg lekker. Niet goedkoop, maar Nautilus is het zeer zeker waard. Lekkere rosé!

Bedank Isabelle S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrea P, Proprietario van Nautilus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2018
Google-vertaling

Grazie tante Isabelle S per la recensione rilasciata al ristorante NAUTILUS: è un piacere sapere che i nostri piatti vengano apprezzati, ripagandoci della scelta dei prodotti utilizzati quotidianamente per la loro realizzazione; tutto rigorosamente fresco e di prima qualità.
Grazie.
Cordiali saluti
Andrea

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (894)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 894 beoordelingen

25 juli 2018 beoordeeld

Prima gelegen, mooi ingericht, zicht op zee, klein terras. Zeer lekkere keuken en professionele vriendelijke bediening. Helemaal zoals het hoort in het betere restaurant. Zeer lekkere vis, goede wijn en een mooi uitzicht.
Meer moet dat niet zijn. Een adres om met stip te noteren.

Bedank Paul C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrea P, Proprietario van Nautilus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2018
Google-vertaling

Grazie Paul C per la splendida recensione: ci fa piacere che abbiate parlato di ristorante migliore tra le righe della vostra recensione: per noi è un onore e ci gratifica per l’impegno mostrato costantemente da tutti i nostri ragazzi, indifferentemente dalla cucina alla sala, e per la scelta dei prodotti che i nostri chef utilizzano per la preparazione dei piatti che trovate sul nostro menù.
Grazie di tutto.
Cordiali saluti,
Andrea

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke lunch met een fijn uitzicht over de haven. Helaas op een zaterdag en daardoor te laat met boeken voor dezelfde avond.

Bedank Anfroy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrea P, Proprietario van Nautilus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juli 2018
Google-vertaling

Good morning Anfroy V for your your feedback!
I’m very glad for your opinion about us and I hope see you soon for on other experience, maybe at dinner.
Best regards,
Andrea

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier op een maandag gegeten, reservering zorgde voor plek op de eerste verdieping met heerlijk uitzicht over de haven. Zowel de vis voor en hoofd als de pasta waren heerlijk. De cheesecake was een heerlijke afsluiter.

Bedank Erwin V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrea P, Proprietario van Nautilus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juni 2018
Google-vertaling

Thank you so much Erwin V for your feedback about NAUTILUS restaurant: I’m very glad that you appreciated our food and mostly our dessert..the cheesecake!
Thank you again and I hope to see you again in NAUTILUS.
Kind regards,
Andrea

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig uitzicht met een chique interieur.
De tuna steak met pistache was heerlijk. Ook de fregola met zeevruchten was erg smaakvol!
Conclusie: heerlijk gegeten met een fantastisch uitzicht over de haven met ondergaande zon.
Prijs is wat hoger, maar gezien de locatie en de kwaliteit van het eten zeker niet te duur.

Bedank Christiaan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrea P, Proprietario van Nautilus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2018
Google-vertaling

Thank you so much Christiaan B for your great review about NAUTILUS restaurant.
I’m glad that our fregula with seafood was good, such as our red tuna steak.
Thank you so much and best regards,
Andrea.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Nautilus bekeken, bekeken ook

Alghero, Province of Sassari
Alghero, Province of Sassari
 
Alghero, Province of Sassari
Alghero, Province of Sassari
 
Alghero, Province of Sassari
Alghero, Province of Sassari
 

In Nautilus geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding