Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Druk en Goed”
Beoordeling van Biancofarina

Biancofarina
Geclassificeerd als nr. 222 van 1.223 Restaurants in Bari
Prijsklasse: US$ 23 - US$ 35
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
1 juni 2018 beoordeeld

Knappe keuken; erg goed bereid eten van mooie kwaliteit; goede en mooie bediening; goede adviezen over wijn en eten. Voorbeeldige antipasti. Prijs kwaliteit dik voor elkaar.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Berend288
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StaffCommunication, Proprietario van Biancofarina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 juni 2018
Google-vertaling

Hi dear Berend, nice to meet you on TripAdvisor! I’m glad that you liked our food. Thanks a lot for your wonderful review,

I hope that many customers want to follow your advice. Hope to see you soon, have a nice day!

A greeting from Eddy Biancofarina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (470)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 470 beoordelingen

25 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben een heerlijke pizza en pasta gegeten. De bediening was alleen zo slecht dat je geen drinken kan bestellen. Zelfs de rekening krijg je niet. Meerdere keren om gevraagd. Net voordat wij maar wilde kwam er iemand naar ons toe met de rekening. Eten vier sterren, bediening moet meer dan één.

Bedank Parisexpert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StaffCommunication, Proprietario van Biancofarina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 april 2018
Google-vertaling

Dear Paris, I’m sorry for your bad review, there was a misunderstanding. Why didn't you called my attention in the dining room? Now it's impossible for me to offer you an adequate and immediate support.

Anyway, I'm glad that you liked our fantastic pizza and also the pasta dishes. I hope to see you soon, have a nice day!

A greeting from Eddy Biancofarina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2017 beoordeeld

Wij hebben hier met 5 personen geluncht. De anti pasta en de pasta waren goed en zeer smaakvol. (Pasta met pecorine en pepers zelf zeer goed). De bediening was correct en vriendelijk. Prijzen ok.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Preuver
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StaffCommunication, Proprietario van Biancofarina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 oktober 2017
Google-vertaling

Hi dear Preuver, nice to meet you on this sharing portal! I’m glad that you liked our offer.

Thanks a lot for your positive review and for expressly rewarding the quality of our pasta. I hope that many customers want to follow your advice.

Have a nice day!

A greeting from Eddy Biancofarina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De vis was slecht schoongemaakt, ook waren de bestelde gerechten niet compleet want bepaalde dingen waren niet geserveerd terwijl ze wel op het menu stonden. De hamburgers waren kortweg niet te eten. Echt absoluut een afrader!!!!

Bedank Marijn V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StaffCommunication, Proprietario van Biancofarina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 mei 2017
Google-vertaling

Dear Marijn, I’m sorry for your bad review.

About the fish, why didn't you called the attention of the staff in the dining room? Now it's impossible for me to offer you an adequate and immediate support.

Anyway I hope to see you soon.

A greeting from Eddy Biancofarina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prijs kwaliteit verhouding is vreselijk. Pasta was smaakloos. Drankjes veel te duur. Op de rekening werd 1 voorgerecht dubbel gerekend.
Spijt van ons bezoek.

Bedank Nouk C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StaffCommunication, Proprietario van Biancofarina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 januari 2017
Google-vertaling

Dear Nouk, I’m sorry for the final misunderstanding and for your bad review.

About the pasta, why didn't you called the attention of the staff in the dining room? Now it's impossible for me to offer you an adequate and immediate support.

Anyway I hope to see you soon.

A greeting from Eddy Biancofarina

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Biancofarina bekeken, bekeken ook

 
Bari, Province of Bari
Molfetta, Province of Bari
 
 

In Biancofarina geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding