Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“GemiddeldGoed”
Beoordeling van Le Nicchie

Le Nicchie
Geclassificeerd als nr. 45 van 1.382 Restaurants in Bari
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld

‘s avonds gegeten. Was lekker maar eten dreef in de olie. Het werd ook allemaal snel achter elkaar opgediend.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Angelad4979
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (396)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 396 beoordelingen

16 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier in onze vakantie 2 keer gegeten. De eerste keer was het redelijk rustig en hebben we hier fantastisch gegeten. De tweede keer was het bomvol en viel er aan de service nog wel het een en ander aan te merken.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank roycasa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

In een van de mooie straatjes van Bari bij dit kleine restaurantje gegeten. Een kleine kaart, maar wel gevarieerd van lokale gerechten tot vlees/pasta/vis.
Voor de lage prijzen krijg je echt prima eten. De bediening doet haar uiterste best om je een fijne avond te bezorgen.
We hadden een vlees gerecht en een pasta bolognese. De pasta was voortreffelijk! Het vleesgerecht was goed.

Twee voorgerechten, twee hoofdgerechten een fles rode wijn en een fles water. Prijs rond de €65,-

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 997priscillav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker, leuke sfeer, goede bediening, goedkoop geprijsd. Enige minpunt, vlees gerecht viel beetje tegen tegenover de pastagerechten.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank joepbur
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2019 beoordeeld

Heerlijk authentiek Italiaans eten op een terrasje in een typisch straatje van Bari.... en nog goedkoop ook

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank FuH9550
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Nicchie bekeken, bekeken ook

Bari, Province of Bari
 
Bari, Province of Bari
 

In Le Nicchie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding