Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (93)
Beoordelingen filteren
93 resultaten
Waardering van reizigers
71
16
2
3
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
71
16
2
3
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 93 beoordelingen
4 oktober 2014 beoordeeld

Een combinatie tussen een B&B, vakantieappartement en wijnboerderij. De locatie is echt super. Je rijdt tussen de wijngaarden omhoog en eindigt bij de wijnboerderij tussen de bomen. Het uitzicht is erg mooi. Ook de appartementen bieden veel comfort en zijn schoon. Als extraatje ligt in de ruime tuin een heel mooi en ruim zwembad. Ben je een liefhebber van (biologische) wijn kom je ook aan je trekken. Je krijgt een enthousiaste uitleg. Verona ligt op 20 minuten met de auto. Als je van een afwisseling van rust en een drukkecstad houdt is dit echt een aanrader.

  • Verbleef: oktober 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Marieke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2014 beoordeeld

Zeer mooi gelegen B@B.
Ruime en mooi ingerichte kamers met alle comfort.
Zeer mooie tuin en omgeving.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ontbijt met super lekkere cakes van Heike.
Is ideaal gelgen, weg van alle drukte, maar toch dicht genoeg om intersaante plekken te bezoeken.

  • Verbleef: juli 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank David K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2013 beoordeeld via mobiele applicatie

B&B in de buurt van Verona, gelegen in de bossen tussen de wijnstokken. Zeer mooie locatie en de appartementen zijn zeer ruim en proper. Het ontbijt wordt 's morgens gebracht door een zeer vriendelijke en behulpzame Karen. Het ontbijt is ook zeer volledig en lekker met regelmatig verse eitjes, SUPER!!!! Ook de andere personeelsleden zijn zeer vriendelijk. Er is mogelijkheid zelf iets klein te bereiden en lokale wijnen te proeven en te kopen. Jammer dat er ditmaal geen mogelijkheid was Amarone te proeven wegens onvoldoende reserve na een druk zomerseizoen. Dit is wel een minpuntje vooral omdat wij er logeerden en zinnens waren een voorraad wijn mee te nemen; echte klanten mag je dat niet aan doen!!!
Voor de hondenliefhebbers: er loopt een grote herdershond rond; breng je je hond mee dan is die welkom en vraagt men hiervoor 8€/dag. Er is wel genoeg wandelgelegenheid voor je hond in de onmiddellijke omgeving.

  • Verbleef: oktober 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Tweety021
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2012 beoordeeld

Je vind hier wat je zoekt als je italie wil bezoeken en op een wijngoed wil logeren dichtbij Verona. (20 minuten). Vriendelijke mensen, prachtig appartement en heerlijke bedden (en dat is niet altijd overal zo). Mogelijkheid om zelf thee en koffie te maken of zelfs een maaltijd te bereiden. Het ontbijt is heerlijk en wordt in je appartement gebracht en als je 's avonds in de buurt wilt eten is er op de markt in het dorpje Mezzano de Soto een heerlijke trattoria. (woensdag dicht). Een echte aanrader!

  • Verbleef: september 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank dretje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2011 beoordeeld

Prachtige plek halverwege een heuvel gelegen in een wijn- en olijfboomgaard. Mooi uitzicht, rust en fantastische tuin. Aan het schone zwembad met fijne ligstoelen en parasol is het heerlijk afkoelen. s' morgens wordt je ontbijt met alles erop en eraan bij je gebracht, alles even vers. Zeer vriendelijke en behulpzame Karen zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Appartement is ruim, schoon, mooi sanitair en met airco. Bed met prima matrassen. Wij verbleven in Cipressio, met privé terras. Parkeer je auto niet bij het appartement want dat is stijl en er ligt los grint waardoor je lastig wegkomt. Bovenaan voldoende parkeer plekken en is niet ver lopen. Gratis wifi, gebruik van wasmachine en je kunt nemen uit de moestuin wat je wilt. Bijzonder gastvrij.

  • Verbleef: augustus 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank LaDetta
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken