Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Venetië
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Gewoon perfect en over heel de lijn !!!!”
Beoordeling van La Caravella

La Caravella
Een tafel reserveren
2
wo 23-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 158 van 1.707 Restaurants in Venetië
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 56 - US$ 84
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: San Marco
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super resto mooie kaart lekkere gerechten prima wijn en prachtige bediening en dat alles aan eerlijke prijzen. De eendeborst was super lekker alsook het dessert. Zalig lekkere valpolicellie gedronken. Een aanrader

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
serandrei, Proprietario van La Caravella, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2019
Google-vertaling

Dear mineera,
thanks for recommending our Restaurant and we are happy that you enjoyed our food and our wine list: guests’ satisfaction is our main goal and your words are a pleasant recognition of our effort.
We hope to see you soon
Best regards
Gianni Serandrei

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.030)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.030 beoordelingen

3 maart 2018 beoordeeld

Dit restaurant is verbonden aan hotel Saturnia. Op enkele passen van San Marco. Wie de echte Venetiaanse keuken op een stijlvolle manier wil proeven moet zeker eens dit restaurant bezoeken. De kaart is heel uitgebreid. Wel geen menu’s voorzien. Opgelet: reservatie is noodzakelijk.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Didier B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer gezellige bar! Vriendelijk personeel en fijne service! Ons aperitief was erg gezellig! De hot chocolate was wel eerder pudding, maar dat is hier wel op meerdere plaatsen!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Nellytrips
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2017 beoordeeld

Een verrukkelijkeoase in de drukkende drukte van de stad. Op korte afstand van het San Marco-plein richting Accademia. Verscholen achter de gesloten gevel ligt een voornaam terras waar bediening en keuken ouderwets voortreffelijk presteren. Verwacht hier geen culinaire moderniteiten, maar geniet van klassiekers als terrina di astice con pompelmo en code di scampi con tortino al formaggioe verdurine fritte.

Datum van bezoek: juli 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ED J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening op ouderwetse manier. Zoals het heurt. Niet goedkoop, maar erg goed eten. Verse pasta. Bediening erg netjes. Leuke locatie. Rustig. Geen grote drukke groepen toeristen. Romantisch.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Wendy W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Caravella bekeken, bekeken ook

 
Venetië, City of Venice
 
Venetië, City of Venice
Venetië, City of Venice
 

In La Caravella geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding