Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sfeervol keurige correcte bediening heerlijke gerechten”
Beoordeling van Hostaria Osottoosopra

Hostaria Osottoosopra
Een tafel reserveren
2
di 18-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 38 van 1.668 Restaurants in Venetië
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Bar
Wijk: Dorsoduro/Accademia
Gegevens restaurant
Wijk: Dorsoduro/Accademia
4 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol keurige correcte bediening heerlijke gerechten.

Een menukaart met een iets wat afwijkende keuze, maar misschien daarom wel erg lekker.

De bediening is correct en heel vriendelijk.

Aanrader.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Guido-889
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.051)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.051 beoordelingen

20 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige ontspannen romantische sfeer met een mooie menu kaart en uitstekende wijnen. De rundvlees wang en ravioli waren subliem. Drie gangen en koffie en fles water en wijn totaal 70 euro, met korting van the Fork. Een hele andere ervaring dan de andere restaurants in deze wijk.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank 451heleenv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met mijn tiens wezen eten; het was iets meer aan de prijzige kant maar het eten was heerlijk!! Aanrader als je goed uiteten wilt. De sfeer is gezellig en de bediening is uitstekend, echt perfect! Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank anoukv278
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening die de beste ravioli serveren!!
Als dessert moet je gewoon de cheesecake eten, zooooo lekker!!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank FarAway93981
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2018 beoordeeld

De eigenaar had zijn best gedaan om ons zijn beste tafeltje te geven gezien we onze huwelijksverjaardag daar vierden: het tafeltje aan het raam (buiten zitten is namelijk niet mogelijk- boven zitten is nogal benepen).
Fijn is dat je de kaart via QR code kan inscannen en onmiddellijk met foto's de gerechten kan zien die je kan bestellen. De kaart vonden wij echter wel wat beperkt.
We namen als VG een pasta met (zeer overheersende) ansjovissaus (moet je voor zijn), en de ravioli met truffelolie, als HG de vis van de dag en de varkenswangetjes. Beiden waren lekker, maar porties VG en HG wel klein. Als dessert chocomousse en tiramisu, beiden lekker.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank de_tortelduifjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hostaria Osottoosopra bekeken, bekeken ook

Venetië, City of Venice
 
Venetië, City of Venice
 
Venetië, City of Venice
 

In Hostaria Osottoosopra geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding