Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 350
US$ 279
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 232
US$ 171
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 198 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 244
US$ 207
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 24% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 24% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 272 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Monaco & Grand Canal(Venetië)
US$ 338
US$ 280
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 348 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Antiche Figure(Venetië)
US$ 284
US$ 203
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 239 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Ai Mori d'Oriente Hotel(Venetië)
US$ 155
US$ 131
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 35% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 35% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 200 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Hesperia(Venetië)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 150
US$ 130
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Gratis internet
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 163 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Al Sole(Venetië)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 166
US$ 150
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Nuovo Teson(Venetië)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 187
US$ 121
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 252
US$ 179
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 33% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 33% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 268 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (2.275)
Beoordelingen filteren
2.275 resultaten
Waardering van reizigers
452
1.133
482
131
77
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
452
1.133
482
131
77
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
19 - 24 van 2.275 beoordelingen
26 augustus 2013 beoordeeld

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Ettore C, Direttore van Novotel Venezia Mestre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2013

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
23 augustus 2013 beoordeeld

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Ettore C, Direttore van Novotel Venezia Mestre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2013

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
19 augustus 2013 beoordeeld

Fijn hotel op ongeveer een half uur bussen van Venetië. Kamers zijn goed uitgerust met tv, airco en wifi (niet de snelste). Tegenvaller is dat het buitenzwembad slechtst open is van 10-20 uur met een beperkt aantal ligstoelen.

  • Verbleef: augustus 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank gunawan_kirana
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ettore C, Direttore van Novotel Venezia Mestre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2013
Google-vertaling

Dear Customer

Thank you for taking the time to inform us about your experience following your stay at our hotel.
My team and I are really grateful for your kind words of appreciation, which encourage us to keep up our efforts, ensuring the service we provide always meets your expectations.
We look forward to welcoming you back soon at one of the Novotel hotels.
Yours sincerely.

Ettore Cavallino,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2013 beoordeeld

Met onze 2 kinderen 3 nachten gebleven. De plus was zeker de aanwezigheid van het (kleine) zwembad om even af te koelen alvorens naar Venetie te trekken. In onmiddellijk omgeving wel een busstation met rechtstreekse verbinding maar als je laat terugkeert moet je afstappen aan Halte Piscine en dat is toch wel 15 min wandelen. Kamers zijn niet extreem groot maar clean en kinderen slapen in het divanbed. Ontbijt was OK maar het kan er wel druk zijn als er veel groepen aanwezig zijn. Auto geparkeerd naast het hotel en niet op betaalparking en dit zonder probleem. Op 100m is er een LIDL.

Verbleef: augustus 2013, reisde met familie
Bedank Geert S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ettore C, Direttore van Novotel Venezia Mestre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 augustus 2013
Google-vertaling

Dear Customer

Thank you for taking the time to inform us about your experience following your stay at our hotel.
My team and I are really grateful for your kind words of appreciation, which encourage us to keep up our efforts, ensuring the service we provide always meets your expectations.
We look forward to welcoming you back soon at one of the Novotel hotels.
Yours sincerely.

Ettore Cavallino,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2013 beoordeeld

hotel was prima, mooie kamer, leuke badkamer, goed onthaal, rustige ligging. Opvallend was wel dat het ontbijt tijdens de weekdagen veel ruimer en "verser" was dan weekend. Misschien is dit te wijten aan het feit dat in de week er veel zakenmensen in hotel zijn(en dus volle pot betalen) en in weekend meestal toeristen die aan "koopje" verblijven..

  • Verbleef: mei 2013, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank vrijbos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ettore C, Direttore van Novotel Venezia Mestre, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juni 2013

Geachte klant

Dank u voor de tijd neemt om ons te informeren over uw ervaringen naar aanleiding van uw verblijf in ons hotel.
Mijn team en ik zijn echt dankbaar voor uw vriendelijke woorden van waardering, die ons aanmoedigen om te houden van onze inspanningen, het waarborgen van de service die wij bieden altijd voldoet aan uw verwachtingen.
We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen snel terug in een van de Novotel hotels.
Hoogachtend.

Ettore Cavallino,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken