Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Canal Grande te ontdekken
vanaf US$ 34,82
Meer info
vanaf US$ 25,27
Meer info
vanaf US$ 46,06
Meer info
vanaf US$ 50,55
Meer info
Beoordelingen (40.147)
Beoordelingen filteren
40.147 resultaten
Waardering van reizigers
29.711
8.804
1.353
181
98
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
29.711
8.804
1.353
181
98
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 40.147 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2019 via mobiele applicatie

Met een vaporetto door het kanaal. Prachtige huizen, heel romantisch. Maar je moet je niet voorstellen hoe moeizaam het moet zijn hier te wonen of te leven... water en muggen...

Datum van activiteit: september 2019
Bedank oostk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2019 via mobiele applicatie

Gewoon genieten met de waterbus, heen en terug op de Canal Grande. Prachtige zichten op de Palazzo's.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank SandorS98
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2019 via mobiele applicatie

De verbindingsroute via het water van Venetië. De diverse boten, Vaparetto, taxiboten en andere varen naar de diverse haltes waar je kunt uitstapoen en/of overstappen.Heel practisch.
Het is er beeldschoon er is veel te zien. De diverse palazzo’s liggen aan het canal grande. Ook musea en hotels.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank marcv677
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2019 via mobiele applicatie

Met een georganiseerd uitstapje van TUI, op een schip door het kanaal gevaren met prachtig uitzicht op de stad Venetië. Deze tocht van ca 30 minuten bracht ons uiteindelijk bij de glasfabriek. Onderweg vele mooie gebouwen en boten gezien.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank R2525GLrobertv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2019 via mobiele applicatie

Ja voor mij de tweede keer in 20 jaar. Ik moet zeggen dat de omgeving en straat hygiëne enorm verbeterd is. Ik kende het niet meer terug. Het is een heerlijke toeristische stad.

(Tip die ik eigenlijk niet wil vertellen) maar zoek eens de rustige buurten op waar alleen locale de terrassen bezetten dan proef je pas echt de sfeer! (Ook goedkoper )

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Culinaristje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken