Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Echt aandacht voor de klanten en hun gerechten!”
Beoordeling van Trovatore

Trovatore
Reserveren met
Trovatore is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 131 van 1.469 Restaurants in Venetië
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 27 - US$ 71
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Speciale gelegenheden, Grote groepen, Romantisch
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Castello
3 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden dit restaurant gevonden via TripAdvisor. Het is een gezellig restaurant. We gingen op een donderdagavond rond 8 uur maar het was niet mega druk. Maar de service was echt super. Vooraf kregen we een glaasje prosecco van het huis en een klein apperatiefje. De prijzen voor de gerechten liggen misschien wel wat aan de hogere kant dan voor Nederlandse begrippen maar zeker het geld waard. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben echt aandacht voor hun gasten en de gerechten worden super opgemaakt. Wij hadden zelf geen vis maar aan de tafel naast ons werden de borden opgemaakt aan de tafel zelf. Als je in Venetië bent is dit zeker heel leuk om er te eten! (Voor 2 personen 120 euro incl fooi voor voor, hoofd en nagerecht en wijn en bier.)

2  Bedank Sietske V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RominaMariani, Responsabile relazioni pubbliche van Trovatore, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2017
Google-vertaling

Dear Sietske,
thank you so much for your review! We are so glad you found Trovatore Restaurant through TripAdvisor and that you were satisfied with your choice. We try and make everyone feel welcomed and well cared for: our greatest reward is to know we succeeded with you. All staff would like to thank you personally for your kind words about our service and our attention to detail. We cannot wait for you to visit us again, and maybe try some of our fish dishes! Kindest regards from Venice.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (737)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 737 beoordelingen

10 november 2016 beoordeeld

Het restaurant heeft een warme en vriendelijke omgeving, absoluut beleefd en professioneel obers. Ik at een fantastische voorgerecht en de "sensorische paden" zijn zeker heel bijzonder. De olie is van hoge kwaliteit, net als ook de producten. Dankzij de uitstekende sfeer mijn reis naar Venetië was onvergetelijk.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank live_passion_hunter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RominaMariani, Responsabile relazioni pubbliche van Trovatore, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 november 2016
Google-vertaling

Dear guest,
thank you so much for stopping by at Trovatore Restaurant and for letting us know about your meal with us! We are glad you found our menu of your liking, and that you appreciated our atmosphere and the work of our staff. We can only be proud knowing that the visit to our restaurant made your journey even more memorable! Hoping to see you again here in Venice, we send you our kindest regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wel redelijk gegeten, maar salade met aalbessen is matig, bovendien stond erbij dat er avocadosaus bij zou zijn, ik heb nog nooit zo'n klein bakje gezien.... Het staat wel erg hoog voor zo'n restaurant , we gaan er niet meer heen

Bedank 625lize625
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RominaMariani, Responsabile relazioni pubbliche van Trovatore, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 oktober 2016
Google-vertaling

Thank you for letting us know about your visit at our restaurant. We are glad that your experience was quite pleasant, and we are sorry you did not ask us about the salad and the avocado sauce: we would have certainly tried to meet with your taste and requests. We hope to see you again, to treat you with a great meal and prove you our worth!
Kind regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 maart 2016 beoordeeld

We hadden gereserveerd via tripadvisor, waardoor we 50% korting kregen. Dit werd aan het einde van de avond automatisch verrekend.
We kregen een kleine bruchette amuse met proscecco vooraf. Qua bestelling zijn we gestart met beiden een soep. De mushroom soep was lekker. Vervolgens beiden gemixte visgrill. 1 vis was veel te droog, de rest was heerlijk. Als dessert hebben we 1 chocolade taartje gedeeld. Deze werd verzorgd met twee glazen (1 per persoon) dessertwijn. Uitstekend dessert.
We hebben 1 fles Ross (75ml) besteld en een halve liter water.
De rekening ontvangen, waarop 3 euro per persoon servicekosten worden berekend en daar bovenop nog eens 15% service kosten over de rekening. (totaal 20 euro) We kwamen uit op een totaal van 160 euro waarbij we (gelukkig) 50% korting kregen. Lekker gegeten voor 80 euro met twee personen. Als we de 50% korting niet hadden gehad was naar mijn mening de prijs te hoog voor de kwaliteit incl de service.

Bedank Bob230376
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RominaMariani, Responsabile relazioni pubbliche van Trovatore, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 maart 2016
Google-vertaling

We appreciate your opinion, because we believe that the sincerity of each guest is the starting point in view of improvement.
We are happy you took advantage of the 50% discount and you enjoyed the Ristorante Trovatore's dishes, especially the mushroom soup and the chocolate cake.
We are sure we will make several advances and we hope to see you again in Venice to completely conquer your trust.
Dearest greetings from the staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gevonden via deze app. Jong, supervriendelijk en gedienstig team. Glaasje Prosecco werd aangeboden met een amuse. Netjes verzorgde borden. De risotto en lasagna waren heerlijk!

Wij gaan zeker terug.

Bedank Bart H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RominaMariani, Responsabile relazioni pubbliche van Trovatore, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 maart 2016
Google-vertaling

Kindest Bart,
we are pleased that you found the Ristorante Trovatore through this valid website and we are grateful for the cute response.
We are happy that the risotto and our lasagne conquered your palate and we are waiting for the next super meal in Venice.
Dearest greetings from the entire team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Trovatore bekeken, bekeken ook

 
Venetië, City of Venice
 

In Trovatore geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding