Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere pizza's ”

Pizzeria Ristorante Al Profeta
Geclassificeerd als nr. 117 van 1.662 Restaurants in Venetië
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 112
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Reserveringen
Wijk: Dorsoduro/Accademia
4 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben beide een pizza genomen. Erg lekker! Dunne bodem, goed belegd en zaten goed vol na een pizza. Vriendelijk personeel, leuke sfeer alsof je in een achtertuin zit.. toen wij er waren stonden mensen in de rij te wachten, loopt wel redelijk vlot door.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank mvduinkerken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.113)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.113 beoordelingen

16 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke ontvangst en lekkere uitgebreide kaart. Pizza’s pasta’s alles wat je kan bedenken. Aan aanrader.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Barry H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Was aanbevolen Door het hotel als een minder toeristisch restaurant, maar ook hier werden alle talen gesproken. Prima pizza, maar niet bijzonder.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Adriaan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet ver van S Margherita. Grote patio met ruime plaatsen. Heerlijke en gigapizza's. Lekkere wijnen. Kan erg druk zijn maar vlotte bediening. Fritura mista niet nemen. Vol graten. Ga voor de grilversie. 5 euro meer maar een zee van verschil.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank PaulV4101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker pizza's gegeten voor een goede prijs. Laat je niet afschrikken bij de ingang, als je het steegje doorloopt kom je bij een ontzettend gezellige tuin. Een authentiek stukje italië in het centrum van Venetië!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank 192perrys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizzeria Ristorante Al Profeta bekeken, bekeken ook

Venetië, City of Venice
Venetië, City of Venice
 
Venetië, City of Venice
Venetië, City of Venice
 
Venetië, City of Venice
Venetië, City of Venice
 

In Pizzeria Ristorante Al Profeta geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding