Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 160
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 10-12-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 145
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 11-12-21
Agoda.com
US$ 111
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 145
PricelineUS$ 161
getaroom.comUS$ 175
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.976)
Beoordelingen filteren
1.976 resultaten
Waardering van reizigers
1.103
703
141
21
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.103
703
141
21
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.976 beoordelingen
Beoordeeld op 25 augustus 2019

Mooi en statig hotel op een mooie afstand van het mooie centrum. Binnen 2 minuten sta je in het centrum. faciliteiten zijn ok. Kamers, niet groot, maar voldoen. Prijs was ok! Verbleven er in augustus 2019 (room 309). Ontbijt was ok, maar er was nauwelijks gelegenheid om buiten te eten. Lokatie: nabij bedrijven. Voor ons eerste maal bezoek aan Trento: dat is ons erg meegevallen

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Talenter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2019 via mobiele applicatie

Hotel ligt mooi tegen het centrum aan. Heeft eigen parking (€13 per nacht). Vriendelijke ontvangst. Klassiek ingericht in Italiaanse stijl. Kamer was wat klein voor de prijs. Badkamer is compleet maar om met zijn tweetjes tegelijk bezig te zijn te smal. Bed was heerlijk. Ontbijt is goed en compleet. Ik miste maar een ding en dat was de gerookte zalm . Hotel is aan te bevelen.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Peter H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2019

We kregen 14 dagen vooraf een leuke aanbieding. Prijs/prestatie zijn erg goed. Ontbijt uitgebreid en prima. Jammer dat agressieve duiven een ontbijt buiten niet mogelijk maakten. De kamer: precies goed. Redelijk groot en een ruime bank voor het plaatsen van 2 koffers. Airco Ok. Kijk goed naar voordelige aanbiedingen dan is het top. Garage onder het gebouw tegen bijbetaling maar wel prima. De inkleding van de benedenverdieping vonden we over de top.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Gea E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2019 via mobiele applicatie

Een zeer klassiek ingericht hotel, het ontbijt was zeer uitgebreid. Alles was voldoende voorhanden.
Misschien ook eens tijd om de kamers te updaten, ik dacht eerst dat ik 50 jaar terug was. Een inloopdouche is toch iets dat van deze tijd is. Een douche/bad is zo onpraktisch.
Chique hotel

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank tijgertje2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2018

Statig hotel met luxe uitstraling. Prima parkeergarage kost 11.00 euro per nacht. Wij hadden een luxe kamer geboekt die groot genoeg was, standaard kamers zijn kleiner. Uitstekend personeel aan de receptie. Prima ontbijtbuffet.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jacques1286
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken