Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
NH Torino Lingotto Congress(Turijn)
US$ 103
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 30% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 30% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 148 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 112
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 124
US$ 121
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 173
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 97
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 89
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 155
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 116
US$ 96
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 35% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 35% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 147 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Residence Sacchi(Turijn)
US$ 165
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Hotel Galant(Turijn)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 259
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.884)
Beoordelingen filteren
1.885 resultaten
Waardering van reizigers
1.653
202
16
8
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.653
202
16
8
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.885 beoordelingen
29 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Via Booking.com opgezocht welk 4 sterren hotel de beste waardering voor lokatie en andere had.
Ik kan niet anders beoordelen dan de overige booking en tripadvisor beoordelaars .
Nu was het slechts een ongeplande tussenstop op weg naar huis, maar we komen zeker terug voir Turijn en dit geweldige hotel.

Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
Bedank J T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2017 beoordeeld

Gelegen vlakbij het station op wandelafstand van de winkelstraten en bezienswaardigheden. Zeer hartelijke ontvangst. Zeer mooie en ruime kamer, alle comfort was er. Goed verzorgd ontbijt. Dit hotel is op alle vlakken een echt aanrader, een top locatie.

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Rudy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2017 beoordeeld

Vlot bereikbaar aan het station. Auto werd in parking gestald (25€/dag). bagage werd netjes op kamer afgeleverd. Zeer vriendelijke medewerkers.Dakterras met mooi uitzicht over de stad. Zeer nette kamers. Gratis minibar!

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Bart S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2017 beoordeeld

We boekten dit hotel natuurlijk op basis van de goede reviews en ook omdat er parkeergelegenheid was.
Dit hotel is een échte aanrader. Aan de receptie waren ze zeer vriendelijk, elegant en gedienstig.
De kamers zijn perfect, zowel qua inrichting als de bedden, de badkamer, de airco,...
De ontbijtzaal is een prachtige ruimte en het eten is ook absoluut verzorgd. Ik vermoed wel dat er voor ieders wat wils was. Er waren glutenvrije croissants... en in het naar buiten gaan, kon je nog een lekker stukje chocolade of koekje meenemen.
Er is ook een wellness ruimte die er fantastisch uitzag, maar we hebben het niet uitgeprobeerd, dus daar kan ik niets over vertellen.
Een leuke bar op het dakterras, dat hebben ze daar ook.
Ik kan eigenlijk alleen maar goed spreken over dit hotel, wanneer we terug in de buurt zijn, gaan we zeker terug.
De minibar bevat enkel gratis spulletjes, gezien we er tijdens een hittegolf waren, was ook dat zeer mooi meegenomen.
Toppertje van formaat.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank CaveTurtle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2017 beoordeeld

In maart waren we een paar dagen in het Turin Palace hotel en we hebben hier een heerlijk verblijf gehad!
We vonden het personeel erg vriendelijk, het ontbijt heerlijk en erg goed verzorgd (mooie ontbijtzaal ook), de schoonmaakservice prima, de locatie perfect, de kamer ruim en schoon en de grote badkamer erg fijn. Met als extra luxe de gratis drankjes in de minibar die goed werden aangevuld. En het uitzicht vanaf het dakterras over de stad is schitterend!
Fijne bijkomstigheid: de bushalte voor de bus naar het vliegveld is om de hoek.

  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jeanette159
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken