Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.448)
Beoordelingen filteren
1.448 resultaten
Waardering van reizigers
994
379
57
10
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
994
379
57
10
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.448 beoordelingen
11 januari 2018 beoordeeld

Prachtig hotel; modern ingericht met eerbied voor de authentieke elementen van het pand. Heerlijk ontbijt met specialiteiten uit de steek. In het bijzonder de zoete lekkernijen (chocolade en hazelnoten) vielen bijzonder in de smaak. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel dat je graag op weg helpt om deze mooie stad te ontdekken.

  • Verbleef: december 2017, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank Chris M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velia B, Direttore van NH Collection Torino Piazza Carlina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 januari 2018
Google-vertaling

Dear Chris M,

thank you for the trust you have placed in our hotel, Nh Collection Piazza Carlina, and for taking the time to write your kind review!

We are glad you chose NH Collection Piazza Carlina for your last stay in Turin and that you have been completely satisfied by the experience with us.

Thank you for the excellent comment regarding our AntiOx breakfast that is made to fulfill our Guest's demand on a healthy, variety and tasty breakfast, therefore we have a wide part of our buffet with fresh pastry and local like of course hazelnuts and chocolate!

Looking forward to welcoming you soon
Arrivederci!

Velia Borreca
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2017 beoordeeld

Geweldig hotel op een centrale locatie. Prachtige superieur kamer, uitgebreid ontbijt op de binnenplaats, vriendelijke staf en goede betaalbare restaurants in de buurt. Kortom alle ingrediënten voor een super verblijf in een stad die onze verwachtingen overtroffen heeft.

Verbleef: september 2017
Bedank ernavandeven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velia B, Direttore van NH Collection Torino Piazza Carlina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2017
Google-vertaling

Dear ernavandeven,

Let me show you my sincere gratitude for taking the time in sending us your review through Tripadvisor and for the trust you have placed in our hotel by choosing it for your stay in Torino.

It is important for us to offer an extraordinary experience 360 degrees, from the restaurants closeby, the excellent breakfast, the amenities and facilities we propose directly in the room like kettle and coffee station complimentary.

The best reward is having satisfied Guest just like you. Hoping to welcome you again, letting you live and live another NH Collection Experience.

Best Wishes

Velia Borreca
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een design hotel in een mooi oud pand in het centrum van Turijn. De ontvangst was heel vriendelijk. Onze kamer was lekker ruim met aparte toilet en badkamer ruimte.
Ontbijt hebben we in de binnenplaats gebruikt. Groot assortiment van zoete en hartige verse producten. Met de vers geperste sappen onderscheid dit hotel zich van de anderen.
Uitstekend en prettig personeel met goede service !!!

Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
1  Bedank Heleneanna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velia B, Direttore van NH Collection Torino Piazza Carlina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Heleneanna,

from all the Staff and myself we would like to thank you for choosing NH Collection Piazza Carlina during your stay in Torino and sharing your Experience.

We are pleased to read your excellent comment about the beautiful and historical Italian building, with very modern decoration and design, located in the very heart of the city. We are pleased to read your excellent comment about the Service provided at breakfast and in particular about our fresh orange juice!

We hope to welcome you again and discover a new NH Collection Experience.
Best regards and Arrivederci!

Velia Borreca
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2017 beoordeeld

De groep van 44 deelnemers genoten van een gezellig hotel met goede medewerkers.
De kamers waren goed. Het terras van de bar bracht de groep tezamen tot 01:00 .
Het ontbijt was goed verzorgd met veel variëteit.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank Aernout v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velia B, Direttore van NH Collection Torino Piazza Carlina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juni 2017
Google-vertaling

Dear Aernout v,

on behalf of the whole team and myself we would like to thank you for choosing NH Collection Piazza Carlina for your group of 44 people, and sharing your experience with Tripadvisor’s members!

I really appreciate the excellent comment regarding the whole experience but mostly regarding our Bar Carlina, where our Guests can taste the special drinks made by Alberto, bartender of Carlina Bar, who creates cocktails with mint and lavender grown in our orchard.

Looking forward to welcoming you again as our Guest in the future,
Best Regards and Arrivederci!

Velia Borreca
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig oud gebouw op een super locatie in Turijn. Je loopt zo overal naar toe. De kamers zijn mooi en modern ingericht met klein balkon. De mooie hardhoutenvloeren geven het geheel een prettige aanblik. Het ontbijt is prima ruime keuze met lekkere jus en koffie. Bovenop het hotel is een mooi terras (zonder voorzieningen) waar je heerlijk kan zitten en kan genieten van het uitzicht.

Verbleef: april 2017
Bedank MarcelCaris
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Velia B, Direttore van NH Collection Torino Piazza Carlina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 mei 2017
Google-vertaling

Dear MarcelCaris,

We would like to thank you for sharing your experience on TripAdvisor! We are glad you chose NH Collection Piazza Carlina for your last stay in Turin and that you have been completely satisfied by the experience with us: from the central location, the beauty of the historical building and the amazing design of our rooms.

It would be our pleasure to welcome you back again in NH Collection Piazza Carlina, NH is always a guarantee!

With kind regards,
Velia Borreca
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken