Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een top restaurant waar je”
Beoordeling van Campanaro

Campanaro
Geclassificeerd als nr. 1 van 323 Restaurants in Asti
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 24 - US$ 47
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
28 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een top restaurant waar je zonder vermelding in een gids zomaar voorbij zou lopen! Goed eten, goede vriendelijke bediening en prachtige wijnen. Kortom een aanrader!

Datum van bezoek: september 2020
2  Bedank CarolineB935
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.609)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.609 beoordelingen

20 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Verborgen parel! Als je van truffel wil genieten, is dit de plek om te ontdekken. Maar ook de tagliatelle al ragu of het konijn doen je watertanden... hier komen we volgen jaar terug!

Datum van bezoek: augustus 2020
2  Bedank KimC4739
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten! Vooraf de ravioli met konijn gehad en de verse truffel werd aan tafel op het gerecht geraspt. Daarna heerlijk stoofvlees gehad. Vriendelijk personeel en zeker een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank maartjebrinkman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2020 beoordeeld

Het restaurant loop je makkelijk voorbij en is daarom echt een aanrader. Het eten is voortreffelijk en de keuken laat fantastische lokale gerechten zien met een mooie wijnkaart. De bediening is vriendelijk en spreekt vloeiend engels. Wel reserveren want is snel vol. (ook vaak met locals~)

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank marcopH5696QX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier op een dinsdagavond gegeten, tussen de locals. Top service met geduldige en meertalige ober die het menu met ons overliep in het Frans (of Engels als we wilden). Ook zeer goeie wijnkenner. Het eten was voortreffelijk voor een zeer goeie prijs. We komen zeker terug als we in Asti zijn! Dank aan het restaurant om ons een mooie avond te bezorgen!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank NeleD265
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Campanaro bekeken, bekeken ook

 
 

In Campanaro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.