Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (743)
Beoordelingen filteren
743 resultaten
Waardering van reizigers
454
198
61
25
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
454
198
61
25
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 743 beoordelingen
Beoordeeld op 31 oktober 2017

Mooie, goed bereikbare locatie. Kleine, maar verzorgde en modern ingerichte kamers. Sanitair in de kamers kan wel een opfrissing gebruiken (vandaar maar drie bolletjes). Prima ontbijt buffet ! Vriendelijke en attentvolle staf en bediening.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ManuDemeyere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NHPalazzoMoscova, Direttore van NH Milano Palazzo Moscova, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2017
Google-vertaling

Dear ManuDemeyere,

first of all I would like to thank you for leaving your comment and for letting me know what were your impressions during your stay at NH Palazzo Moscova.

With much regret I find out that our hydraulic system in the room didn’t find your expectations therefore I beg you to accept my most sincere apologies because the way you felt during your stay is definitely not up to our standards.

Our main concern is taking care of all our Guests needs making sure their stay will be unforgettable and in order to reach their complete satisfaction.

I hope that you can give us another chance to check our service and our new room style after the renovation to give me the opportunity to welcome personally at Nh Palazzo Moscova.

Kind Regards
Iconio Bagnato
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2017

zeer goed hotel vriendelijke staf , correcte behandeling , prima ontbijt buffet
De sureriar kamers zijn leuk ingericht , klein maar stijlvol en met een verdiep .
uiterst tevreden en gaan zeker terug naar dit hotel
prima ligging om Milaan te bezoeken

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank katek299
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nh Palazzo Mosc... N, Direttore van NH Milano Palazzo Moscova, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for your review on TripAdvisor! Your experience is very important for any traveler who would like to organize a stay in Milan.

We hope to welcome you soon at NH Palazzo Moscova for another unforgettable experience.

Best Regards
Iconio Bagnato
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2016

Zoals de titel beschrijft, uitstekend. Prima service, mooie ruime kamer met een heerlijk bed en sanitaire voorzieningen. Een goede aanrader om de stad te bezoeken. Vlakbij het metro station (5 a 10 minuten lopen) en 5 minuten lopen van een plein waar je heerlijk kunt dineren. Na het diner een glaasje wijn gedaan bij het hotel buiten in een lounge bank. Prima voor elkaar en zelfs Prosecco bij ontvangst.!

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
1  Bedank FamilieSam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nh Palazzo Mosc... N, Direttore van NH Milano Palazzo Moscova, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2016
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you so much for the great review!
We are thrilled to read that you appreciated the hotel strategic position, our exclusive dehor, and the welcome glass of prosecco acoompanied by tasty jellies and cookies, which contributes to making the checkin service more pleasant.
Hoping to welcome you back at NH Palazzo Moscova,
Warm regards,
Iconio Bagnato,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 maart 2016

Mooi hotel op een prima locatie. Je kunt van hieruit eenvoudig op weg naar de bezienswaardigheden, maar ook Fiera Rho is makkelijk bereikbaar via Garibaldi station om de hoek. Lekker eten en uitgaan ook geen probleem op loop afstand. Alleen ontbijt was iets of wat minder. Personeel misschien niet op hun beste dag tegengekomen. Maar we gaan volgende keer gewoon weer.

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 966marcelp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nh Palazzo Mosc... N, Direttore generale van NH Milano Palazzo Moscova, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 maart 2016
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you for sharing your experience at NH Palazzo Moscova,
We are very pleased to read that you appreciated our hotel strategic position; indeed, NH Palazzo Moscova is very close to the most important train stations of Milano, Stazione Garibaldi and Stazione Centrale.
We are deeply sorry to read that our breakfast service, which is considered to be one of our strong points, did not meet your expectations. Should you come to visit us again, do not hesitate to get in touch directly with me in order to live a much more positive experience.
Kind regards,
Iconio Bagnato
General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2015

Alles maar dan ook werkelijk alles klopt aan dit Hotel. Prachtig gerenoveerd klasiek van buiten, modern en hip van binnen. Persoonlijk en gastvrij personeel die continu klaarstaan om alles tot in de puntjes te verzorgen. Heb wereld wijd in heel wat NH Hotels geslapen maar dit is werkelijk de top, zonder een top prijs te betalen. Een vette aanrader.

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
1  Bedank phermus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nh Palazzo Mosc... N, Direttore generale van NH Milano Palazzo Moscova, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your WONDERFUL comment on Tripadvisor !

We are glad to read your comment, happy that you have appreciated our kind and professional staff that works every day to make NH Palazzo Moscova a unique hotel to stay.


Kindest regards

Iconio Bagnato
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken