Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.194)
Beoordelingen filteren
7.194 resultaten
Waardering van reizigers
1.110
3.413
1.847
556
268
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.110
3.413
1.847
556
268
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 7.194 beoordelingen
Beoordeeld op 22 november 2017

Het hotel is modern en speels ingericht. Alle voorzieningen voor internet zijn aanwezig. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn sober maar schoon en netjes. Dagelijks worden de handdoeken verschoond. Haarföhn aanwezig evenals zeep.
TV op kamer. Stopcontacten konden meer zijn, zeker in de huidige tijd van mobiel telefoons opladen en laptops.
Het ontbijt is overweldigend en men vult snel aan als iets op dreigt te raken. Het is er druk maar de tafels worden gelijk afgeruimd en schoongemaakt voor de volgende gast. Je hoeft niet te wachten.
De loop afstand naar het centrum (Duomo) is ca. 20 minuten, maar goed te doen en je loopt door een mooi park.
Dit is een hotel wat je kunt verwachten van een hotel in deze prijsklasse. Misschien overstijgt het wel de prijsklasse. Echte een aanrader!

Kamertip: Kamers zijn sober maar schoon en netjes.Geen airco aanwezig op kamer. . Vooral de kamers op de begane grond zijn een aanrader
Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Henk S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2017

Wij hebben een tof verblijf gehad. Er was niets op aan te merken enkel dat er iets scheelde aan het raam. Goede ligging. Kortbij de metrostations. Ontbijt was goed. Moest niet meer zijn. Vriendelijk personeel. We komen zeker nog terug.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
1  Bedank j_li_nt2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2017

Voor de beurs (Horecabeurs HOST) waren we met 4 collega's in Milaan. Het hotel ligt aan de rand van het centrum en ligt in een rustige buurt. Geen razend verkeer of uitgaanspubliek. Kamers prima in orde. Bar en restaurant zijn oke. Ontbijt is wat pover, maar wat kun je verwachten van een 3-sterrenhotel. Kortom, prijs kwaliteit prima in orde.

Kamertip: kamer aan binnenzijde is nog rustiger
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Guido1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2017 via mobiele applicatie

Hotel heeft een goede locatie ten opzichte van metrostation, nog geen 10 minuten lopen en het centraal treinstation op ongeveer 20 minuten lopen.
Hoeveel mijn kamer vrij was moest er 15 euro worden betaald om eerder in te checken. Kamer was erg eenvoudig. Airco begon na drie dagen ineens te werken. Raam open voor wat frisse lucht en wat koelte was niet te doen met de herrie van buiten (tram). Personeel is twee keer ongevraagd de kamer binnengelopen.
Ontbijt was prima, hoewel er soms een erg lange rij staat. Restaurant lekker om even een simpel gerecht te eten.
Conclusie simpel hotel, niet duur, goede locatie

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Roel K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OCOPPI, Responsabile relazioni con la clientela van Ibis Milano Centro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 december 2017
Google-vertaling

Dear Roel,
We very much appreciate your positive feedback expressed as a result of your stay at Ibis Milano Centro.
I hope you will visit Milan again soon and that you will give us the opportunity to give you
an even better service.
Best regards.
Orietta Coppi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2017 via mobiele applicatie

Een prima plek voor een weekendje Milaan, maar verwacht niet veel van dit hotel. Pluspunt is de locatie, op loopafstand van twee metrostations.

We hadden een standaard kamer:
- Geen kluisje
- Geen kledingkastje, alleen een simpel rekje.
- Geen minibar, koelkastje
- Kamer net iets te klein
- Toilet zat niet goed vast aan de muur

Als je alleen een weekendje in Milaan bent en je stelt geen hoge eisen aan je kamer, als je hele dag op pad bent en niet in je kamer bent, dan is dit misschien je keuze, als je meer faciliteiten nodig hebt in je kamer, zoek dan verder.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 440kishana
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OCOPPI, Responsabile relazioni con la clientela van Ibis Milano Centro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 december 2017
Google-vertaling

Dear Kishan,
Thank you for taking the time to write a review of our hotel.
I am very sorry that your experience did not completely meet your expectations.
I hope you will visit Milan again soon and that you will give us the opportunity to give a better service.
Best regards.
Orietta Coppi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken